Maç resmen yarıda kaldı
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Cumhurbaşkanı’ndan haber gelir şimdi devam da edebilir hakemler daha sahada çünkü
-
İstanbulspor 1-2 Trabzonspor
(Yarıda Kesildi)(dk:72)
-
Buda oldu
İstanbulspor Trabzonspor maçında İstanbulspor başkanı dk 70 de takımı sahadan çekti
-
Bu Gümüşhane’de bir şeyler oluyor da Allah Korusun neyse bakalım daha devam edecek mi
-
Az önce bir deprem hissettim de sanırım yine Gümüşhane’de olmuş
-
NASA, son 6 yıldaki en güçlü Güneş patlamasının yaşandığını açıkladı.
Patlamanın jeomanyetik etkileri yarın dünyadan hissedilecek
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Beşiktaş, güncel borcunu 8 milyar 282 milyon 243 bin TL olarak açıkladı. (Yeni Şafak Spor)
Kaynak belirtiyorum paylaşımlarda yoksa her yerde haber aynı
-
emrullah12344 doğum günün kutlu olsun

-
Polis01 doğum günün kutlu olsun

dün foruma çok bakmamıştım yeni farkettim biraz geç oldu gerçi
-
Portekiz Futbol Federasyonu, Halil Umut Meler'e saldırının ardından Portekiz'deki lig maçlarına Türk hakem atamanın mümkün olduğunu bildiren bir mektubu TFF'ye yolladı.
Portekiz'den TFF'ye gönderilen mektupta, "Yaşanan hakem saldırısı sonrası Türk hakemlere destek olmak ve rekabetin korunmasını sağlamak amacıyla Türk hakemlerini Portekiz'de görevlendirmeye hazır olduğumuzu bildirmek isterim." ifadeleri kullanıldı.
Ayrıca, "Birlikte hakemliği güçlendirmek ve korumak, sporla ilgilenen herkes için güvenli ve adil bir ortam sağlamak için çalışabiliriz. Hepimiz hakemlerin güvenliği konusunda endişelenmeliyiz. Adil rekabette hayati bir rol oynayan hakemleri korumamız gerekir." sözleri yer aldı.
(Goller Cepte)
-
Galatasaray UEFA Avrupa Ligine Düştü
-
Süper Lig hakemleri, 'Radikal ve keskin kararlar alınmadığı sürece maçlara çıkmayacağız, gerekirse yabancı hakemler yönetsin.' görüşünde birleşti. (beIN SPORTS)
-
Süper Lig hakemleri, VAR dahil hepsi Hakem Derneği üyeliklerinden istifa ettiler. (Ömer Faruk Ünal)