The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hoca bu hareketi yaparsa turnuva benim için biter
Söylentilerle gidilse kaleye de uğurcan geçecek
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hoca bu hareketi yaparsa turnuva benim için biter
Söylentilerle gidilse kaleye de uğurcan geçecek
Portekiz başarılı orta açabilirlerse bizi yenerler (kafa toplarında boyumuz kısa kalıyor)
Bursasporun transfer tahtası açıldı muhtemelen 2. Lig'e yükselecekler bu sene
Bayramınız mübarek olsun HS ailesi
Nwakaeme Trabzonspor'a geri döndü
Ne dersiniz
Bakalım kardeşim benim inşallah gönlünce olur
Mezuna bırakmayı hiç düşünmedim. Ama şu bir gerçek ÖSYM eskiye geri dönüş yapıyor gibi bunu da yavaş yavaş uygulamaya devam edecek son kalıp hali ise bu yıl 9 olacaklar 12 olduğunda sınav sistemini değiştirerek koyacaklar. Eski sınav sistemi geri döndü ve ben az çok 2021 den bile ilginç sıralamalar görebileceğimizi düşünüyorum
Matematik kısmı 21 den bile zordu bence. Bakalım hayırlısı olsun
Her türlü hedef belirlemiştim kendime hatta son 1 hafta kala benim aklımda sadece bir bölüm vardı o da 208.000 sıralamayla almıştı en son ama son haftalarda bir baktım 115.000 sıralama yapıyom aklımı karıştırmadı desem yalan olur şu an açıkçası tek isteğim sıralamamı öğrenmek ona göre yoluma karar verecem 180.000'in altında olduğumu düşünüyom şu an ama gerisini kestirmem zor bakalım
Ali Koç kongrede güven tazeledi yola devam ediyor
Ayt odaklan önemli kısım o . Tyt zordu geçen senelere göre
O Ayt matematik neydi ya kesinlikle 2022-23 den daha zordu
MEB ÖSYM'nin işine karışmasa daha güzel bir sınav olabilirdi insan bari önceden uyarır ezber soruları çoğalacak diye. Neyse sıralamalar ilginç gelebilir şimdi bekle 1 aydan uzun süre gerçi yarın ayt de var
Yarın YKS'ye girecek tüm adaylara başarılar dilerim (bende dahil ![]()
O 40 derece gelir mi ya sıcağı zaten sevmem o kadar sıcakta eririm zaten
3- Lig aşamasında 4 tane torba olacak ama hangi torbada yer alırsan al hiç bir avantajı yok çünkü 4 torbadan da 2 şer takımla eşleşilecek toplam 8 maç yapılacak (ev sahibi olan takım bir daha aynı takımla deplasmana gitmeyecek)
2- Lig aşamasından itibaren artık turnuva düşmek yok 1-8 son 16 ya 8-24 ise Play-off oynuyor bu sıralamalar dışındakiler ise turnuvaya veda ediyor