mustafa28 tarafından yazılan gönderiler

Kovalıyoruz hocam denk gelmedi henüz 🫡

Ara ara çıkıyor bakalım şu sıralar çıkarsa millet işte olduğu için alamayabilir tam kollama saatleri aslında :)

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

3 İstanbul takımı lige veda etti

Fatih Karagümrük

Pendikspor

İstanbulspor

Yerlerine 1 İstanbul takımı olan Eyüpspor geldi

Aslında Pendikspor kesin olarak düşmedi matematiksel olarak şansı varda 90 dakikada ortalama 3,5 dakikada bir gol atmaları gerekiyor düz hesap olarak ise 26 gol lazım arkadaşlara

TFF 2. Lig Play-Off Müsabakaları

1461 Trabzon FK 2-1 Yeni Mersin İY (2-1)

Iğdır FK 3-1 24 Erzincanspor (6-1)

Yarı Final Eşleşmeleri

1461 Trabzon FK - Vanspor FK

Iğdır FK - Kastamonuspor

Efsane Gaziantepspor sahalara geri dönüyor

GAZİANTEPSPOR

KAMUOYU BİLGİLENDİRME

03.05.2024 Tarihinde ilk toplantımızı yönetim kurulumuz ile yapmış bulunduk.

Yönetim kurulunda bulunan 35 kişilik yöneticimizle beraber Gaziantepspor’umuzun

Tekrar sahalara dönmesi için ortak karar alınmıştır.

Yönetim kurulunda bulunan üyelerimiz maddi ve manevi her türlü desteği ve fedakarlığı taahhüt etmiştir. Bu anlamda ilk iş olarak Gaziantep Süper Amatör Liginde bulunan bir kulübümüz satın alınmış olup, Gaziantepspor’a dönüşümü için resmi girişimler başlatılmıştır.

Yönetim kurulu üyelerimizin Gaziantep ve Gaziantepspor’a vermiş olduğu katkılarından dolayı teşekkür ederim.

GAZİANTEPSPOR BAŞKANI

MUTLU ÖZPİNECİ

Adam her türlü bir seçimde adaylığını koyacak ne oldu bilmiyom son durumda kabul edildi mi isteği

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

1. Lig'de küme düşen son takım Tuzlaspor oldu

Play off oynamaya hak kazanan son takım ise son dakikalara giden çekişme sonucu Boluspor oldu. Tuzlaspor son dakikalara doğru attığı gol ile Gençlerbirliği'ni play-off dan etti