mustafa28 tarafından yazılan gönderiler

Gençlik ve Spor Bakanın’dan Açıklama

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının bitiş düdüğünün ardından sahaya giren MKE Ankaragücü başkanı Faruk Koca hakem Halil Umut Meler’e yumruk attı

Fatih Karagümrük, teknik direktörlük için Shota Arveladze ile anlaşıldığını açıkladı

Ah ah Avcı yerine Trabzonspor’a çok istemiştim ama olmadı peki ben ne yaparım sizi bir Şota Arveladze turuna çıkarırım

Harici İçerik youtu.be
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Dün ameliyata saat 2 de girdim uzamış 6 da çıktım doktor baya güzel oldugunu söyledi kemik çıkarmışlar baya kötüymüş burnum oradaki asistan doktorlar falan baya güzel olmuş dedi doktor atacak paylaşırım bence cokta çekinmeye gerek yok olacak arkadaşlar icin evet ilk günü biraz zor gecirebiliyorlar ama sonrası sanırım kolay oluyor simdilik bende öyle ilac verdiler hayırlısı 7 gün sonra tampon alınacak Biraz boğaz ağrısı var şuan normal dediler yutkunurken de acıyor biraz Fotolarda ameliyattan hemen sonrası baya yorgundum uyuyakalmışım o.O

Geçmiş Olsun hocam

Muhtemelen yeni EURO 2024 introsu

Harici İçerik twitter.com

A Grubu

1-Almanya 🇩🇪

2-İskoçya 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿

3-Macaristan 🇭🇺

4-İsviçre 🇨🇭

B Grubu

1-İspanya 🇪🇸

2-Hırvatistan 🇭🇷

3-İtalya 🇮🇹

4-Arnavutluk 🇦🇱

C Grubu

1-Slovenya 🇸🇮