Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
TFF 3. Lig'de Play-Off Final Eşleşmeleri
52 Orduspor - Elazığspor
Erbaaspor - Muşspor
-
Tam şu an denedim ve alabildim kuzeyden
Hayırlı olsun foto bekleriz stattan

-
Kovalıyoruz hocam denk gelmedi henüz 🫡
Ara ara çıkıyor bakalım şu sıralar çıkarsa millet işte olduğu için alamayabilir tam kollama saatleri aslında
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Evden sakin kafayla izleriz artık abi 🫡
Ara ara bilet çıkıyor kontrol edersen belki alabilirsin hocam
-
3 İstanbul takımı lige veda etti
Fatih Karagümrük
Pendikspor
İstanbulspor
Yerlerine 1 İstanbul takımı olan Eyüpspor geldi
Aslında Pendikspor kesin olarak düşmedi matematiksel olarak şansı varda 90 dakikada ortalama 3,5 dakikada bir gol atmaları gerekiyor düz hesap olarak ise 26 gol lazım arkadaşlara
-
3 İstanbul takımı lige veda etti
Fatih Karagümrük
Pendikspor
İstanbulspor
Yerlerine 1 İstanbul takımı olan Eyüpspor geldi
-
Saati yanlış biliyormuşum, alamadım 🤦🏻♂️
İlk başta sistemde bazı hatalar olmuş zaten sosyal medya yıkılıyodu baya o yüzden
-
TFF 2. Lig Play-Off Müsabakaları
1461 Trabzon FK 2-1 Yeni Mersin İY (2-1)
Iğdır FK 3-1 24 Erzincanspor (6-1)
Yarı Final Eşleşmeleri
1461 Trabzon FK - Vanspor FK
Iğdır FK - Kastamonuspor
-
Biletler tükendi Olimpiyat kapalı gişe
-
Efsane Gaziantepspor sahalara geri dönüyor
GAZİANTEPSPOR
KAMUOYU BİLGİLENDİRME
03.05.2024 Tarihinde ilk toplantımızı yönetim kurulumuz ile yapmış bulunduk.
Yönetim kurulunda bulunan 35 kişilik yöneticimizle beraber Gaziantepspor’umuzun
Tekrar sahalara dönmesi için ortak karar alınmıştır.
Yönetim kurulunda bulunan üyelerimiz maddi ve manevi her türlü desteği ve fedakarlığı taahhüt etmiştir. Bu anlamda ilk iş olarak Gaziantep Süper Amatör Liginde bulunan bir kulübümüz satın alınmış olup, Gaziantepspor’a dönüşümü için resmi girişimler başlatılmıştır.
Yönetim kurulu üyelerimizin Gaziantep ve Gaziantepspor’a vermiş olduğu katkılarından dolayı teşekkür ederim.
GAZİANTEPSPOR BAŞKANI
MUTLU ÖZPİNECİ
-
Sofa Score verilerine göre TFF 1.Ligde sezonun ilk 11'i
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Adam her türlü bir seçimde adaylığını koyacak ne oldu bilmiyom son durumda kabul edildi mi isteği
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
1. Lig'de küme düşen son takım Tuzlaspor oldu
Play off oynamaya hak kazanan son takım ise son dakikalara giden çekişme sonucu Boluspor oldu. Tuzlaspor son dakikalara doğru attığı gol ile Gençlerbirliği'ni play-off dan etti
-
gece gökyüzüne bakam iyiydi Trabzon'da bile Kuzey ışıkları görünmüş belki bende görürdüm