Sarp Özdoğan eline sağlık
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Fazla büyük bir forum olmasak da her yıl neredeyse 1 tane tahminci çıkarabiliyor olmamız çok güzel bir durum
Arada spordan uzaklaşıp meteorolojiye bende bakayım 3 senedir buradayım halen az çok modelden anlamıyorum

-
Çoğu stadyumdan daha güzel manzaralı
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Play-Off aşamasının bambaşka bir formatı var C yolu belli lakin A ve B belli değil
-
Torbalar gelsin isteyenleri tahmin köşesine alalım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
O kadar Onuralp’i izlemek istiyordum ki Allah isteğimi geri çevirmedi Uğurcan muhtemelen Sivas maçında oynamaz
-
normalde sorumlulara göndermiyorduk bu sefer gönderdik

-
-
Çıkmak garanti olduğu için yedek serpiştirilmiş bir kadro
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sitede görevlilere HS ödülü göndermiyorduk zaten onun dışında sorunu çözdüm biraz zahmetli oldu ama

-
Nijerya Futbol Federasyonu, tazminat ödeyecek paraları olmaması sebebiyle milli takım teknik direktörünü kovamadıklarını açıkladı.
-
-
UEFA Avrupa Elemeleri
Slovenya - Kazakistan
Saat:22.45
Ödül:300 HS Puan
wriscuttern hocam siz bu oylamada oy kullandınız mı
-
Sahutt hocam sen Kazakistan Slovenya maçı için açılan ödüllü ankette oy kullanmış mıydın
-
UEFA Avrupa Elemeleri
Slovenya - Kazakistan
Saat:22.45
Ödül:300 HS Puan
Yarışmaya katılanlar beni etiketleyip katıldım yazarsa memnun olurum