Sevgili MEB bu sene bir dönem 1. Veya 2. Yazılıyı Merkezi Sınav Sistemi yapma ihtimali varmış bunu bari 2006-07 lerin üzerinde denemeyin yav
Dün gece MEB tarafından ortak yazılı konuları ve merkezi sınav konuları yayınlandı
niye biz ya
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSevgili MEB bu sene bir dönem 1. Veya 2. Yazılıyı Merkezi Sınav Sistemi yapma ihtimali varmış bunu bari 2006-07 lerin üzerinde denemeyin yav
Dün gece MEB tarafından ortak yazılı konuları ve merkezi sınav konuları yayınlandı
niye biz ya
Trabzonspor 3-0 Beşiktaş (MS)
Dünya Boks Konseyi, kız kardeşini köpek saldırısından koruyan ve köpekle boğuştuktan sonra yüzüne yaklaşık 90 dikiş atılan Bridger Walker'ı "Dünya Şampiyonu" ilan etti.
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, görevden alındı.
Sahutt hocam doğum günün kutlu olsun nice beraber yıllara
dün sitede değildim fark edemedim
Trabzonspor Thiago Alcantra'ya son teklifini yapmış, Liverpool'dan cevap bekleniyor.
Oyuncu teklifi reddetti
Sevgili MEB bu sene bir dönem 1. Veya 2. Yazılıyı Merkezi Sınav Sistemi yapma ihtimali varmış bunu bari 2006-07 lerin üzerinde denemeyin yav
Roberto Carlos halen bir başka benim için ama bu da kolay bulunmuyor
Mehmet Büyükekşi: ''Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı Suudi Arabistan ya da Katar'da olabilir.''
Milli Maç Günü ![]()
biz boyu 2 metre olan bir forvet de aldık yakında haberi gelirde bu adam kafa topunda başarılıdır muhtemelen acaba yerdende iyi mi
Trabzonspor transfer harekatında çıldırmış durumda ilginç şeyler oluyor haftaya Beşiktaş derbisinde farklı bir kadro görebiliriz
Ziraat Türkiye Kupası 1. tur kura çekimi, bugün yapıldı. TFF, takım sayısı fazla olduğu için kura çekerek Bingölspor ve Hakkarispor'u kupa dışında bıraktı. Bingölspor ve Hakkarispor yetkilileri, itiraz için TFF'ye başvurdu
Welcome to Türkiye :bıktım:
Gaziantep FK'da Marius Sumudica dönemi!
Rumen teknik adam ile kısa süre içerisinde imza atılacak!
Deli abim geri geliyor ![]()