Yalnız bizi de ne gömdü he👨💻🫡🫡
Hocam senin profile nolmuş öyle yav yeni farkettim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYalnız bizi de ne gömdü he👨💻🫡🫡
Hocam senin profile nolmuş öyle yav yeni farkettim
Ben de 2 haftaya iPhone 6’dan kurtuluyorum 😅
Valla ne alırsın bilmiyom ama ben Realme 10 aldım işimi 4 sene görsün yeter üni bitsin ya önce askerlik yapıp kpss kovalayacam ya da önce atanıp sonra askerlik kovalayacam
Dün ne telefon muhabbeti dönmüş yav ben İphone'dan Pazartesi günü ayrıldım İPhone 6 beni 6 sene iyi götürdü ama sonu yavaşlama İOS bile desteği çekti
Saadet hocam eline sağlık
sağ salim karlı gelsin yeter ![]()
Erzurum sanki mübarek donduracak beni
Eni Destan 2 gol 1 asistlik performansla Manisa FK maçının yıldızı oldu
Milli takımın forvet tarafı alev aldı yanıyor🔥 Onuachu'nun yokluğunda biraz daha fazladan süre alacak
Saadet doğum günün kutlu olsun ![]()
Büyük bir balık yakaladık sanırım kar kürendiği an tekrar oluşuyor
Giresun / Merkez Gedikkaya mevkii yoğun kar yağışlı şu an
O kadar uzağa gitmeye de gerek yokmuş ![]()
Mustafa neresidir?
Kullanalım sosyal medya da
En yakın konum olarak
Giresun / Elma Tepesi Mahallesi
Her yere yağıyor saadetin evin önüne yağmıyor ☺️
Bizim evin önüne yağmadı ki sırf bu görüntü için neredeyse 10-11 kilometre yukarı çıktık
Kar bana gelmezse ben kara giderim dedim ve gittim hazırlık olsa yaylada yapardık gibi
değişik ve garip ama sevdim ![]()
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 2024-2025 sezonunda Türkiye Kupası'nın yeni formatı ile oynanmasına karar verdi. Sezon başında Şampiyonlar Ligi'nin formatını hazırlayan Hypercube firmasının yaptığı değer artırıcı çalışma sonrasında TFF Yönetim Kurulu'na sunduğu rapor ile şekillenen yeni format eleme turları, grup müsabakaları ve final aşamalarından oluşacak.
1) Eleme ve final aşamaları tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Grup müsabakaları ise 24 takımın katılımı ile 6 takımlı 4 grupta, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde de uygulanacak olan Swiss Sistem'e göre oynanacak. Mevcut statüdeki eleme turlarında seri başı takımın kendi sahasında oynaması kuralı ise yeni statüde uygulanmayacak.
GRUP UYGULAMASINA GEÇİLİYOR
2) Yeni formatta; gruplara katılım hakkı elde edecek 24 takım lig ve başarı sırasına göre sıralanarak 3 torbaya ayrılacak. Her torbadan 2'şer takım olmak üzere 6 takım bir grubu oluşturacak. Grup içerisinde yer alan her takım A, B ve C torbasından 1'er takım ile olmak üzere toplam 3 maç yapacak. Grup müsabakaları sonucunda ilk 2 sırada yer alan takımlar çeyrek finale yükselecek.
3) Önümüzdeki sezon ülkemizi UEFA kupalarında temsil edecek 5 takım doğrudan grup müsabakalarına katılacak. Diğer 19 takım ise eleme turları sonrasında grupta yer alma hakkı elde edecek.
Diğer detaylar sezon sonunda ilan edilecek Türkiye Kupası Statüsü ile açıklanacak.
(TFF Resmi Sitesi)