Beşiktaş Şampiyonlar liginin biraz alt avrupa liginin ise üstünde bir kura çekti ilginç olacak
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Karabağ en kötü Konferans Ligi görür
Molde gene radarlarda

-
Karabağ'ın Rakipleri Belli Oldu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Adana Demirspor UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne Penaltılar’da 5-4 Kaybetmesi Sonucu Veda Etti
-
UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Guruplara Kalan Beşiktaş’ı Tebrik Ederim
-
aslında bunları ödüle bağlamak gerekli grupta kimle eşleşir kimle karşılaşır soruları ile etkinlik yapabiliriz kazanana ödül verilebilir nasıl olur spor bakanım ( bunu kendim için demedim ben hariç
👍
Önümüzde ki maçlara diyelim

-
UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Guruplara Kalan Fenerbahçe’yi Tebrik Ederim
-
Bayern Münih
Porto
Kopenhag
Galatasaray
Porto hariç hepsi doğru tebrikler hocam
-
Tasarımımız Hemen Gelsin

Ben tahminimi yapayım
Napoli
Arsenal
PSV
Galatasaray
-
Herkesten tahmin bekleriz artık her torbadan 1er takım

Galatasaray Şampiyonlar Ligi Guruplarında
Temsilcimize Guruplarda Başarılar