şimdi sosyal medyadan anladığım kadarıyla bu yasak belli bir miktar para ödendiği taktirde açılıyormuş bu kulüplerin fıfa'da dosyaları varmış
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kayseri Erciyesspor yaşıyor muydu la
-
FIFA, Trendyol Süper Lig'de mücadele eden 7 takıma transfer yasağı getirdi.
FIFA'dan yapılan açıklamada, "Şeffaflığı teşvik etme çabaları doğrultusunda, tescil yasağına tabi kulüpleri listeleyen dijital bir uygulama" başlatıldığı kaydedildi.
FIFA'nın sitesinde yer alan bilgilere göre, Süper Lig takımlarından Yukatel Adana Demirspor, Bitexen Antalyaspor, Corendon Alanyaspor, Atakaş Hatayspor, MKE Ankaragücü, Mondihome Kayserispor'a 3'er, Yılport Samsunspor'a ise 2 dönem transfer yasağı getirildi.
Açıklamaya göre, transfer yasağı getirilen diğer takımlar şunlar:
Adanaspor, Akhisarspor, Alg Spor, Altay, Bursaspor, Denizlispor, Elazığspor, Erzurumspor, Giresunspor, Kardemir Karabükspor, Kayseri Erciyesspor, Manisaspor, Mersin Talimyurdu Spor Kulübü, Tuzlaspor, Ümraniyespor, Yeni Malatyaspor.
(BeIN Sports)
-
Bu oynaklık yüzünden yarın yine değişir
Modeller sağolsun bu sene bi garipler
-
Mgm cumartesi kar ikonu alıp kky yapmış 🥲
Bu oynaklık yüzünden yarın yine değişir
-
Yagmur sesi eşliğinde türev çalışmam gerek yoksa paylaşımı alırdım. Uzaktan takip edeceğim 🫡😶🌫️
Ah o karekök türevleri daha gıcık bir şey daha görmedim
-
Yayinci kurulus ciddi ciddi saçma sapan. Insallah saran medya alır da kurtuluruz şu beinden
Bu sene yapılacak olan ihaleye katılmayacaklarını belirtmişlerdi
-
Dün oynanan Alanyaspor - MKE Ankaragücü maçında ki futboldan ziyade su topu ekranlara geliyor
Futbolcular topu zemine çarptırmamak için adeta yarıştılar
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Bu kış bitmeden kafamda huni ile gezeceğim herhalde.
valla ben kendi konumum için uzun zamandır Ocak'ta kar görmedim var yok Şubat geldi tabi siz Ocak'ta kar gördünüz o yüzden delirmek biraz normal ben alışkın olmasam bende çıldırırdım (gerçi yazın kar ile ilgili mi onu da bilmiyom
) -
arkadaşlar herkese iyi geceler yeni üyeyim açık konuşmak gerekirse hava forumdan buraya gelmek istedim ve iyikide geldim umarım uzun yıllar birlikte oluruz herkese çok selamlar olsun bol karlı kış günlerimiz olsun inşallah
Aramıza hoş geldiniz
-
Azoru niye yok sayıyor modeller anladım gitti
Salı-Çarşamba civarı gelir hocam bu sene geç geliyor ekran hep

-
Ömer Hocam Doğum Günün Kutlu Olsun Nice Senelere

-
Başarılar Sinan hocam

-
Arda Güler ilk maçına çıktı
maçı izlemesemde frikik kullanırken 1 tane direkten dönen topu var 63 civarında ise oyundan çıkarıldı bence güzel oynadı böyle oynamaya da devam edecek şüphesiz
-
Değişik ilerliyor ne azor var nede arktik bölgede toplandı
O tarihlere kadar daha kaç takla atar kim bilir