UEFA’nın formatına göre daha yaratıcı gibi
Ve özellikle Dream League daha önce oynayan vardır format olarak ona benziyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturUEFA’nın formatına göre daha yaratıcı gibi
Ve özellikle Dream League daha önce oynayan vardır format olarak ona benziyor
Rekabet mahkemesinden UEFA ve FIFA’nın Avrupa Süper Ligi’ni engellemesine izin çıkmadı ve rekabete aykırı olduğu açıklandı
Avrupa Süper Ligi’nin ise yenilenen formatı açıklandı
(Fotoğraf Kaynak: Sports Digital)
Düşüncelerinizi bir anlık sinirle yazmak yerine tartarak yazarsanız seviniriz sonuçta burası bir forum ve burada hepimiz bir aileyiz birbirimizi tahrik etmenin anlamı yok deprem zamanı bütün taraftarlar birlikte Trabzon’da maç izlemeye gelmişti Konferans Ligi maçı için
Spor Kardeşliktir
Kayserispor Fenerbahçe maçındaki uzatma dakikalarında iki kırmızı kart çıktı
Fred
Mert Hakan
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kızım İlkim 18/12/2023 tarihinde dünyaya geldi. Baba olduk sevgili Hs ekibim , Allah herkese bu mutluluğu tattırsın. Olmayan herkese nasip olsun inşallah 🤲 🤲
Hayırlı olsun abi ![]()
VAR Kayıtlarını açıklayın dicem ama muhtemelen açıklamayacaklar gerek yok o yüzden
Lig aynen gfs modeline benzedi
He ya her hafta bir entrika
Maç resmen yarıda kaldı
Cumhurbaşkanı’ndan haber gelir şimdi devam da edebilir hakemler daha sahada çünkü
İstanbulspor 1-2 Trabzonspor
(Yarıda Kesildi)(dk:72)
Buda oldu
İstanbulspor Trabzonspor maçında İstanbulspor başkanı dk 70 de takımı sahadan çekti
Bu Gümüşhane’de bir şeyler oluyor da Allah Korusun neyse bakalım daha devam edecek mi
Az önce bir deprem hissettim de sanırım yine Gümüşhane’de olmuş
84h'da kaldı dakikalardır bekliyorum
Arada yapıyor ya alıştım artık baktın gelecek gibi değil en kötü bitirirsin hocam
Sistem Kırım üzerinden mi inecek yoksa balkandan mı