Şöyle bir sıkıntı var hakemin kokart bakımından FIFA seviyesinde olması büyük bir sıkıntıya soktu ilerleyen günlerde konuya muhtemelen FIFA’da dahil olacaktır ve benim görüşüme göre bir normalleştirme komitesi atayabilir
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hikmet Karaman: "Ankaragücü'nü çalıştırırken Faruk Koca bana da yumrukla saldırdı. O zamanlar sineye çektik söylemedik, ama şimdi söyleyebilirim."
-
Gençlik ve Spor Bakanın’dan Açıklama
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
TFF Olağanüstü toplandı
Kulüpler birliği ortak açıklama yayınlayacak
-
Ankaragucu küme düşürülmeli bence
O kadar ağır ceza çıkmaz bence sebebi ise Trabzon Fener maçında da bizimkiler dövmüştü bir ara seyircisiz ceza geldi
-
Hakemlerin bu hafta maça çıkmama kararı aldığı söyleniyor
-
MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının bitiş düdüğünün ardından sahaya giren MKE Ankaragücü başkanı Faruk Koca hakem Halil Umut Meler’e yumruk attı
-
Yeni görevinde başarılar dilerim Eren hocam
-
Fatih Karagümrük, teknik direktörlük için Shota Arveladze ile anlaşıldığını açıkladı
Ah ah Avcı yerine Trabzonspor’a çok istemiştim ama olmadı peki ben ne yaparım sizi bir Şota Arveladze turuna çıkarırım
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Dün ameliyata saat 2 de girdim uzamış 6 da çıktım doktor baya güzel oldugunu söyledi kemik çıkarmışlar baya kötüymüş burnum oradaki asistan doktorlar falan baya güzel olmuş dedi doktor atacak paylaşırım bence cokta çekinmeye gerek yok olacak arkadaşlar icin evet ilk günü biraz zor gecirebiliyorlar ama sonrası sanırım kolay oluyor simdilik bende öyle ilac verdiler hayırlısı 7 gün sonra tampon alınacak Biraz boğaz ağrısı var şuan normal dediler yutkunurken de acıyor biraz Fotolarda ameliyattan hemen sonrası baya yorgundum uyuyakalmışım

Geçmiş Olsun hocam
-
Ateş izni çıkarsa kaçırmak olmaz

-
Sinan hocam ateş edek mi

-
E Football Mobile 3. Sezon güncellemesiyle beraber bayağı bir yenilik mevcut
Bazı takım formalarının arkasında futbolcu ismi artık yazıyor
Oyuncular robot gibi sabit değil yüzleri ağzı falan oynuyor
Günlük penaltı etkinliği
Online coop modu vb
Devrim gibi bir şey bence