Son 2 çıktıyı gördükten sonra gece güncellemesini paylaşmak için sıra olması lazım
Bence yarın akşamı beklemek daha iyi olabilir ama heyecana ortak neden olmayalım ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSon 2 çıktıyı gördükten sonra gece güncellemesini paylaşmak için sıra olması lazım
Bence yarın akşamı beklemek daha iyi olabilir ama heyecana ortak neden olmayalım ![]()
Muhtemelen yeni EURO 2024 introsu
2 takımı tutturdum nerde benim HS puanlarım mustafa28 😂😂
Ödüllü değildi ama hadi benden olsun sana bir 300 HS ![]()
Hava tahmini değil ama spor tahmininde iyiymişim ![]()
Portekiz
Türkiye
Çek Cumhuriyeti
İsviçre
![]()
A Grubu
1-Almanya 🇩🇪
2-İskoçya 🏴
3-Macaristan 🇭🇺
4-İsviçre 🇨🇭
B Grubu
1-İspanya 🇪🇸
2-Hırvatistan 🇭🇷
3-İtalya 🇮🇹
4-Arnavutluk 🇦🇱
C Grubu
1-Slovenya 🇸🇮
2-Danimarka 🇩🇰
3-Sırbistan 🇷🇸
4-İngiltere 🏴
D Grubu
1-Play Off A Yolu Galibi
2-Hollanda 🇳🇱
3-Avusturya 🇦🇹
4-Fransa 🇫🇷
E Grubu
1-Belçika 🇧🇪
2-Slovakya 🇸🇰
3-Romanya 🇷🇴
4-Play Off B Yolu Galibi
F Grubu
1-Türkiye 🇹🇷
2-Play Off C Yolu Galibi
3-Portekiz 🇵🇹
4-Çekya 🇨🇿
Münih'te 12 saatte 40 cm kar yağmış. Bayern Münih maçı ise saha uygun olmasına rağmen iptal edilmiş trafik yoğunluğundan dolayı. Şiir gibi görüntüler
Ulaşımdan dolayı ertelenmiş gibi gözüküyor stat etrafında kar kütleleri fazla gibi
Ibra edilmisse kongre Serdal Adalıyı istiyor demektir. Oysa ben Hasan Arat gelir diye düşünüyordum taraftar onu istiyor gibi
Taraftarın isteğine kulak veren yönetim nadir oluyor ya sen baskı kuracan ya da baskı kuracan çoğunlukla başka yolu yok
Bayern Münich maçına kar engeli
Beşiktaş’ta yönetim mali ve idari bakımdan ibra edildi
biraz geç oldu ama yine de Doğum günün kutlu olsun Sistemci5534 hocam nice mutlu senelere
![]()
Portekiz
Türkiye
Çek Cumhuriyeti
İsviçre
Torbalar gelsin isteyenleri tahmin köşesine alalım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Yarın
Saat:20.00
TRT Spor canlı verir diye tahmin ediyorum
Tahminleri yazalım
TFF'nin internet sitesinden yayımlanan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu, Kulüpler Birliği Vakfı ile ortaklaşa kurduğu ihale komisyonu aracılığı ile, yeni dönem yayın ihalesi detaylarını nihai aşamaya getirmiştir." denilerek, şu ifadelere yer verildi:
"29 Kasım 2023 tarihinde yayın ihalesi konusunda birlikte çalıştığımız uzman şirket HyperCube ile, 30 Kasım'da ise Kulüpler Birliği ile gerçekleştirdiğimiz toplantılar sonucunda, içinde play-off müsabakalarının da bulunduğu yeni bir lig tasarımı önerisini, öncelikli olarak kulüplerimizin değerlendirmelerine sunduğumuzu belirtiriz. Yayın ihalesi değerini hak ettiği karşılığa taşıyabilmek ve Süper Lig'in marka değerini mümkün olan en üst seviyeye çıkarabilmek için geliştirdiğimiz bu yeni modelin ve ihale paketlerinin detaylarını Kulüpler Birliğinin geri bildirimlerini aldıktan sonra kamuoyu ile paylaşacağımızı bildiririz."(Goller Cepte)
TFF Kulüp Lisans Kurulu, puan silme cezası verdi.
Süper Lig'den Kayserispor, 1. Lig'den Altay, Giresunspor, Erzurumspor FK, TFF 2. Lig'den Bursaspor, Nazilli Belediyespor ve Zonguldak Kömürspor A.Ş kulüplerine 3 puan silme cezası verdi.(goller Cepte)