Uzun zaman sonra ödüllü yarışma geldi
Başarılar ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturUzun zaman sonra ödüllü yarışma geldi
Başarılar ![]()
UEFA Avrupa Elemeleri
Slovenya - Kazakistan
Saat:22.45
Ödül:300 HS Puan
Normalde şimdiden transfer dedikodusu paylaşmayı sevmem ama 2-3 haftadır düzenli olarak çıkmaya başladı birde yabancı basın olunca tadından yenmez
Real Madrid Gözlemci Şefi Juni Calafat, Trabzonspor'un 17 yaşındaki kalecisi Onuralp Çevikkan için 'transfer edilmeli' raporunu yönetime iletti.
(Defensa Central)
Uyruk: Türkiye
Mevki: Kaleci
Boy: 1.90m
Ayak: Sağ
Bolu’da eğitim öğretime 1 gün ara verilmiş bu sezonun ilk il geneli tatili oldu yanılmıyorsam
Tarihler güzel tam ZTK haftası kar yağışlı maçlar, ertelenen maçlar ve meşhur kırmızı top ![]()
UEFA EURO 2024 Bileti almayı garantileyen ülkeler
Bu tarz zayıf ülkelere karşı bu kadar gol atmak neyin şovu neyin gösterisi? Hoş mu ? Bence hiç değil. 7 de 7 yapmış takım zaten. Neyse yorum yapmıyorum. Bu tarz turnuvalarda hoşuma gitmez böyle skorlar. Türkiye böyle bir skorla karsilassa ben şahsen kötü hissederdim.
Haklısın abi amaç gövde gösterisi ama sanırsın karşında dünya devi var saçma ama yapacak bir şey yok
San Marino biraz toparlamaya başladı belki de ilk galibiyetleri yakındır
3-2 galip geldik ama 2. Golüde devre arasında yaptığım yorum da var orada ki hatadan golü yedik Almanya’nın oyun planı belli ki geride durup Türkiye geride pas yapmak zorunda kalacak ve bir anda baskı ile topu alıp gol atmak lakin bizim oyuncular hızlarıyla oyunu çözdü
İlk devreyi 2-1 önde kapattık Almanya karşısında
Ufak bir yorum gerekirse Almanya gol attıktan sonra millileri geride karşıladı biz geride top çevirerek onların istediği oyunu oynuyorduk taki Ferdi golü atıp bizi ateşleyene kadar sonra ise kilit açıldı ve Kenan Yıldız’ın golü geldi
Şu an oynanan oyunda bizim el freni Hakan’ın olmaması da etkili
Bol karlı bir kış dileğiyle ![]()
Chelsea ve Manchester City, FFP kurallarını ihlal etmekten suçlu bulunmaları halinde Premier Lig'den düşme tehlikesiyle karşı karşıya. (Mail Sport)
"Arsene Wenger ofsayt kuralının", 2024-25'te uygulamaya konulması bekleniyor.
Hücum oyuncusunun vücudu, son savunma oyuncusunu "tamamen" geçerse; ofsayt.
Ancak hücum oyuncusunun vücudunun "küçük bir kısmı" önde ise, ofsayt sayılmayacak.
📰 Marca
Kazakistan 2002 yılında UEFA ülkesi olmuştur ondan önce kısa bir AFC üyeliği var