Açıkça söylemek gerekirse
Trabzonspor - Basel maçını Atatürk Olimpiyat’ta oynanması taraftarıyım Başkan Ağaoğlu gelirlerin bağışlanması taraftarı olduğunu belirtti daha fazla gelir gelir böylece
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAçıkça söylemek gerekirse
Trabzonspor - Basel maçını Atatürk Olimpiyat’ta oynanması taraftarıyım Başkan Ağaoğlu gelirlerin bağışlanması taraftarı olduğunu belirtti daha fazla gelir gelir böylece
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: "Maçların 3-4 Mart tarihlerinde başlaması kararını aldık."
Bence ilk devre oynananlar sayılsın 2. Devre oynananlar sayılmasın
Mehmet Büyükekşi:
"Hatay ve G.Antep'in oynadığı maçlar için 2 tane metot var
- Ya oynadıkları bütün maçlarda alınan puanları yok sayacağız
- Ya da şu ana kadar oynadıkları maçlardaki puanları geçerli sayıp, bundan sonra çıkamayacakları maçlar için rakiplerine 3 puan vereceğiz"
Milli eğitim bakanlığı da yapar mı hocam acaba?
Haftaya’da tatil ya
YÖK, ikinci bir duyuruya kadar tüm üniversitelerde bahar eğitim ve öğretim döneminin ertelendiğini açıkladı.
İnstagram dolaşırken reels gördüm 1 tane orada Elazığ Şehir Hastanesi Mimarı tarafından bizzat raylı sistem kullanıldığını gördüm (6.8 Büyüklüğünde bir deprem olmuştu ve 3.1 büyüklüğünde hissedilmişti o binada) ülkede bu sistemi kullanan 1 adam buldum sonunda
Haftaya Perşembe günü oynanacak Trabzonspor - Basel maçını Trabzon tarafı ertelenmesi için UEFA’ya başvuru yapmıştı lakin kabul edilmedi
Gel görki o gün kar bekleniyor
Bu adamda piyangodan çıkıyor resmen şunun direk kafasına sıkıp bitirebilecek adam yok mu yav
Rasmus Paludan, Cuma günü Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da Kur’an-ı Kerim’e saldırı gerçekleştireceğini duyurdu.
MEB Bakanı Mahmut Özer
Depremden etkilenen 10 ilimizdeki okullarda eğitim görmekte olan öğrencilerimizin istediği illerdeki okullara nakillerini yapacağız. Öğrenci, öğretmen ve velilerimizin bu zorlu süreçte her zaman yanlarında olmayı sürdüreceğiz"
Emin olun Japon’lar bizden hazırlıksızdır çünkü onlar binayı yaparken zaten hazırlığı yapmışlar raylı sistemle kendilerine güveniyor ki haklılarda bu sistemi bizim kullanmamamız saçma kaşifi sensin
Hatayspor ve Yeni Malatyaspor ligden çekilme kararı aldı. (Ajansspor)
Milli eğitim bakanlığı da bu gidişle tatili uzatır mı acaba?
Çocuklar arama kurtarmaya katılmıyorlar o yüzden zannetmem ama yas ilanı bittikten sonra gidip görmesi gereken kişiler vardır talep oluşursa uzayabilir
YouTube logonun yanına yas işareti koydu
Dünyaca Ünlü YouTuber Mr Beast Türkiye’ye gönderilecek yardımlar için ekibiyle çalışmaya başladığını söyledi
(Eğer ararsanız Hesabında yorumu bulamayabilirsiniz TikTok’tan bir yorumun altına yazdı)