Arnavutluk’ta Türkiye’deki depremler nedeniyle 1 günlük ulusal yas ilan edildi.
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Hatay'ın can kaybı olmayan ilçesi Erzin'in Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu:
“Kaçak yapıya müsaade etmedim. Bazen de kızdılar bana. ‘Memlekette tek doğru adam sen misin’ dediler. Bir çok kişiyle kötü oldum. Depremden 3 gün önce bir vatandaş selamımı almadı. Vicdanım rahat.”
-
İskenderunspor Başkanı Hakan Bolat:
"Lige devam etmek istiyoruz. Futbolcularımın hepsi tek tek beni aradı ve 'Başkanım, biz bu şehir için o kupayı kazanacağız. Lige devam etmek istiyoruz' dediler. Hepsi yürekli çocuklar."
-
yanlış görmüyorsam şuan karla karışık yağmur yağıyor kardeşim
Karla karışık yapabilir kar için sahil sıcaklığı tutmaz

-
Merhaba havaların sesi sayfası üyeleri hayırlı akşamlar Giresun/Bulancaka yani Bulancak sahile kar ne zaman yağacak acaba şuan henüz yağmur var bu gece yağma ihtimali var mıdır?
15-16 gibi bir sistem girişi ihtimalimiz vardır
Bu gece beklemiyoruz
-
Premier Lig, hafta sonu oynanacak maçlarda tüm takımların depremlerde hayatını kaybedenleri anmak üzere sahaya kollarında siyah bant ile çıkacağını ve bir dakika saygı duruşunda bulunacağını açıkladı.
-
LGS 2. Dönem ve YKS 12. Sınıflar 2. Dönem konuları sınavlardan kaldırılmıştır
-
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu:
"Almanya'da büyük bir takımla 50.000 kişilik statta yapılacak maçın gelirinin tamamını depremzedelere bağışlanması yönünde planımız var."
-
Havist hocam geldiğinden beri bir sağa bir sola koşuyor yetişemiyorum hızına hocam

-
Açıkça söylemek gerekirse
Trabzonspor - Basel maçını Atatürk Olimpiyat’ta oynanması taraftarıyım Başkan Ağaoğlu gelirlerin bağışlanması taraftarı olduğunu belirtti daha fazla gelir gelir böylece
-
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: "Maçların 3-4 Mart tarihlerinde başlaması kararını aldık."
-
Bence ilk devre oynananlar sayılsın 2. Devre oynananlar sayılmasın
-
Mehmet Büyükekşi:
"Hatay ve G.Antep'in oynadığı maçlar için 2 tane metot var
- Ya oynadıkları bütün maçlarda alınan puanları yok sayacağız
- Ya da şu ana kadar oynadıkları maçlardaki puanları geçerli sayıp, bundan sonra çıkamayacakları maçlar için rakiplerine 3 puan vereceğiz"
-
Milli eğitim bakanlığı da yapar mı hocam acaba?
Haftaya’da tatil ya