YÖK, ikinci bir duyuruya kadar tüm üniversitelerde bahar eğitim ve öğretim döneminin ertelendiğini açıkladı.
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
İnstagram dolaşırken reels gördüm 1 tane orada Elazığ Şehir Hastanesi Mimarı tarafından bizzat raylı sistem kullanıldığını gördüm (6.8 Büyüklüğünde bir deprem olmuştu ve 3.1 büyüklüğünde hissedilmişti o binada) ülkede bu sistemi kullanan 1 adam buldum sonunda
-
Haftaya Perşembe günü oynanacak Trabzonspor - Basel maçını Trabzon tarafı ertelenmesi için UEFA’ya başvuru yapmıştı lakin kabul edilmedi
Gel görki o gün kar bekleniyor
-
Bu adamda piyangodan çıkıyor resmen şunun direk kafasına sıkıp bitirebilecek adam yok mu yav
Rasmus Paludan, Cuma günü Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da Kur’an-ı Kerim’e saldırı gerçekleştireceğini duyurdu.
-
MEB Bakanı Mahmut Özer
Depremden etkilenen 10 ilimizdeki okullarda eğitim görmekte olan öğrencilerimizin istediği illerdeki okullara nakillerini yapacağız. Öğrenci, öğretmen ve velilerimizin bu zorlu süreçte her zaman yanlarında olmayı sürdüreceğiz"
-
Emin olun Japon’lar bizden hazırlıksızdır çünkü onlar binayı yaparken zaten hazırlığı yapmışlar raylı sistemle kendilerine güveniyor ki haklılarda bu sistemi bizim kullanmamamız saçma kaşifi sensin
-
Hatayspor ve Yeni Malatyaspor ligden çekilme kararı aldı. (Ajansspor)
-
Milli eğitim bakanlığı da bu gidişle tatili uzatır mı acaba?
Çocuklar arama kurtarmaya katılmıyorlar o yüzden zannetmem ama yas ilanı bittikten sonra gidip görmesi gereken kişiler vardır talep oluşursa uzayabilir
-
YouTube logonun yanına yas işareti koydu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Dünyaca Ünlü YouTuber Mr Beast Türkiye’ye gönderilecek yardımlar için ekibiyle çalışmaya başladığını söyledi
(Eğer ararsanız Hesabında yorumu bulamayabilirsiniz TikTok’tan bir yorumun altına yazdı)
-
Prof. Dr. Naci Görür: "Erzincan ile Bingöl arasında 7.4'lük bir fay var, en son 1790'larda kırılmış, burası yakınlarda kırılabilir. Çok beklemeyeceğimizi düşünüyorum."
-
Bunu yazmak istemezdim ancak şubat 2.haftadan itibaren ülkemiz çok ciddi soğukların etkisine girebilir.. veriler bu yönde malesef. Şubat sonu sibirya iliğimizde olabilir !
Bu sibirya da güllük gülistanlık zamanda gelmedi gitti en kötü günlerde gelecek
-
Yasin71 Hocam özel mesajlara bakabilir misin
-
Valilik tarafından veya haber kanalları tarafından paylaşılan kurtarma videoları varsa paylaşın bence hep içimizi karartmamak lazım azıcıkta sevinelim
3 Harfliler Sahada
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Van’da da deprem olmuş fay o taraflara doğru kaymaz umarım yoksa işin içinden çıkılmaz bir hal alır