Futbol liglerinde
Bu hafta yapılması planlanan müsabakalar haftaya yapılacak
Bu hafta içerisinde depremden etkilenen kulüplerle görüşülecek duruma göre kulüpler için Beyaz Sezon ilan edilecek
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturFutbol liglerinde
Bu hafta yapılması planlanan müsabakalar haftaya yapılacak
Bu hafta içerisinde depremden etkilenen kulüplerle görüşülecek duruma göre kulüpler için Beyaz Sezon ilan edilecek
Adıyaman’da 5.4 büyüklüğünde deprem oldu
Daha ulaşılamayan yerler var oraya gidilince zaten can kayıpları 20.000 i bile geçebilir
TFF, bugün olağanüstü toplanacak. Gündemde olan ihtimaller:
Liglere uzun süre ara verilmesi.
Deprem bölgesindeki takımlar. için beyaz sezon ilan edilmesi
Liglerin iptal edilmesi.
Ben bu kadar artçı görmedim halen devam ediyor artçılar seviyeleri Nadire’n 4 e çıkıyor en azından
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: "Gençlik ve Spor Bakanımızın da açıklamasında olduğu gibi spor müsabakaları ertelendi. Biz de futbol liglerimizde oynanacak maçlarımızı erteledik. Yarın tüm ligler için kararımızı paylaşacağız."
YÖK: "Antalya, Bingöl, Elazığ, Erzincan, Karaman, Kayseri, Konya, Mardin, Mersin, Niğde, Sivas, Tunceli illerimizdeki yükseköğretim kurumlarında da bahar yarıyılı eğitim ve öğretim dönemi daha sonra açıklanacak bir tarihe kadar ertelenmiştir."
Cívitas Metropolitano bayrağı, eski oyuncumuz José Chércoles ile Türkiye ve Suriye'deki depremde hayatını kaybedenlerin anısına yarıya indirildi.
13 Şubat’a kadar Ülke Geneli Eğitim Öğretime 1 Hafta Ara Verildi
Zam yapanları vatana ihanetten yargılayacaksın aslında da işte
Hatayspor’da enkaz altında kalanlar var enkazdan çıkarılanlar var
Ligden çekilme isterlerse muhtemelen sonraki seneye hakları saklanarak çekilebilirler. TFF 2. Ligde 24 Erzincanspor çekilmişti 2 sene önce bu şekilde
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yaşanan deprem afeti nedeniyle tüm ulusal spor organizasyonlarının ikinci bir duyuruya kadar durdurulduğunu açıkladı.
Türkiye'deki tüm spor ligleri tatil edildi.
Giresun Valiliği artçı depremlerden kaynaklı sarsıntılar nedeniyle okulları yarıda bıraktı
Artçısıda büyük
Malatya’da 4.5 büyüklüğünde deprem oldu.