UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Guruplara Kalan Fenerbahçe’yi Tebrik Ederim
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bayern Münih
Porto
Kopenhag
Galatasaray
Porto hariç hepsi doğru tebrikler hocam
-
Tasarımımız Hemen Gelsin

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ben tahminimi yapayım
Napoli
Arsenal
PSV
Galatasaray
-
Herkesten tahmin bekleriz artık her torbadan 1er takım

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Galatasaray Şampiyonlar Ligi Guruplarında
Temsilcimize Guruplarda Başarılar
-

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Nenad Bjelica Trabzonspor yönetimine Kasımpaşa maçına kadar Transfer yapılmazsa istifa edeceği bilgisini verdi
Yönetim bilerek yapmıyordu zamanında Ünal Karaman’ı siyasetle yediler şimdi de hocayı transferle yiyorlar istifa sonrası 2 gün içinde transferleri indirecekler muhtemelen
-
İspanyol Futbol Federasyonu; UEFA'ya, İspanyol hükümetinin Luis Rubiales skandalına müdahalesi nedeniyle Real Madrid ve Barcelona'yı Avrupa Kupaları'ndan ihraç etmesi yönünde çağrıda bulundu.
-
Körfez’de bir drakula var
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Bekle beni 🫡
Valla bekleyecek çok kişi var bu sene daha düşük sıralamalarda birikme olabilir sonuçta 06-07 birlikte giriyor
-
50 k siralama ile acikta kaldim. Bekle beni yks24 🫠
Rakip sayısıda günden güne artıyor
-
City Futbol Grup, Süper Lig'den bir kulübü satın almak için görüşmelere başladı.
4 büyüklerin tüzüğü buna izin vermiyor lakin kulüpler tüzüğü düzenleyecekti alınan kararla
Bu haberden sonra nedense Trabzonspor 9 Eylül’de tüzük değişimi için toplanacaktı içime kurt_ düşmedi değil
-
Bu yıl süper el nino olasılığı var mı ?