TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: "Gençlik ve Spor Bakanımızın da açıklamasında olduğu gibi spor müsabakaları ertelendi. Biz de futbol liglerimizde oynanacak maçlarımızı erteledik. Yarın tüm ligler için kararımızı paylaşacağız."
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
YÖK: "Antalya, Bingöl, Elazığ, Erzincan, Karaman, Kayseri, Konya, Mardin, Mersin, Niğde, Sivas, Tunceli illerimizdeki yükseköğretim kurumlarında da bahar yarıyılı eğitim ve öğretim dönemi daha sonra açıklanacak bir tarihe kadar ertelenmiştir."
-
Cívitas Metropolitano bayrağı, eski oyuncumuz José Chércoles ile Türkiye ve Suriye'deki depremde hayatını kaybedenlerin anısına yarıya indirildi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
13 Şubat’a kadar Ülke Geneli Eğitim Öğretime 1 Hafta Ara Verildi
-
Zam yapanları vatana ihanetten yargılayacaksın aslında da işte
-
Hatayspor’da enkaz altında kalanlar var enkazdan çıkarılanlar var
Ligden çekilme isterlerse muhtemelen sonraki seneye hakları saklanarak çekilebilirler. TFF 2. Ligde 24 Erzincanspor çekilmişti 2 sene önce bu şekilde
-
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yaşanan deprem afeti nedeniyle tüm ulusal spor organizasyonlarının ikinci bir duyuruya kadar durdurulduğunu açıkladı.
-
Türkiye'deki tüm spor ligleri tatil edildi.
-
Giresun Valiliği artçı depremlerden kaynaklı sarsıntılar nedeniyle okulları yarıda bıraktı
-
Artçısıda büyük
Malatya’da 4.5 büyüklüğünde deprem oldu.
-
Türkiye, yaşanan depremle ilgili resmi olarak uluslararası yardım çağrısında bulundu.
-
Herkese geçmiş olsun
-
Galatasaray, Zaniolo ile yıllık 3.5M€ + başarı bonusları dahilinde 3+1 yıllık anlaşma sağladı.
(FutsHaber)
-
Transfer;
Acun Ilıcalı Uğurcan Çakır için ilk etapta 11 milyon Euro önerecek lakin kapının 15 milyon ve üzerinde açılabileceği söyleniyor
Bana göre olanaksız ön tarafta önemli bir Basel maçı mevcut burada ki performansı ile değeri yükselebilir
-
Ödüller gönderildi