Giresun Merkez’e Çarşamba Perşembe kar koymuş ama en düşük 4 derece
4 derece de kar yağar da ben mi bilmiyorum
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ben Uzun Galibiyet Serisi Yakalayan Yerli Teknik Adamlar
Okan Buruk Bu Hafta Sonu Yenmesi Durumunda Rekoru Yükseltecek
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kadir Has’ta Kar Yağışı (Video Liste Dışıdır linki almak isterseniz sadece buradan alabilirsiniz)
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Salı Çarşamba Perşembe Giresun'a kar vermiş de ben bile inanmıyorum şuan
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Rusya Futbol Federasyonu Avrupa yasaklarından sonra Asya Konfederasyonu'na geçmeyi planlıyor
-
Ayın 5 ini kolluyorum yakın vadede kar durumuna göre tasarım gelebilir
-
keşke maç oynanmaz şıkkını da ekleseydin

Düşündüm ama vazgeçtim
-
Ordu-Giresun-Trabzon-Rize-Artvin
400 m üzeri rakıma sahip yüksek kesimlerde yoğun kar yağışları (20 cm üzeri) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi, çığ tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
GümüşhaneKuvvetli kar yağışları (10- 20 cm üzeri) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi, çığ tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
-
Spor Toto Süper Lig
Galatasaray - Trabzonspor
Gün: 05/02/2023 Pazar
Saat: 19.00
Yayın: BeIN Sports HD 1
Ödül: 400 HS Puan
-
Ordu-Giresun-Trabzon-Rize-Artvin
400 m üzeri rakıma sahip yüksek kesimlerde yoğun kar yağışları (20 cm üzeri) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi, çığ tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Gümüşhane
Kuvvetli kar yağışları (10- 20 cm üzeri) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi, çığ tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Bitlis-Malatya-Elazığ-Tunceli-Bingöl-Muş-Ağrı-Kars-Erzurum-Erzincan-Bayburt-Ardahan
Yoğun kar yağışları (20 cm üzeri) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi, çığ tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Van-Siirt-Batman-Diyarbakır
Yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışları (20 cm üzeri) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi, çığ tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Gaziantep-Adıyaman
Yüksek kesimleri başta olmak üzere kuvvetli kar yağışları beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Hatay
1000 m üzeri yüksek kesimlerinde kuvvetli kar yağışları beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
-
Sözleşme imzalamak için Adana Demirspor kulüp binasına gelen Tiémoué Bakayoko, imza atmaktan son anda vazgeçti. (Skorer)
-
Simülasyondan Real Hayata Yolculuk
Football Manager tutkusu nedeniyle antrenörlük kariyerine başlayan Will Still, Reims kulübünün başında çıktığı 12 maçta da yenilgi yüzü görmedi.
-
Trabzonspor’da Antalyaspor maçında muhtemel bir mağlubiyet durumunda Avcı ile yolları ayırma gündemde lakin Galatasaray maçı da beklenebilir
-
Fenerbahçe maçında kural ihlali olduğu söyleniyor
Her takım her maç aynı şeyi dediği için artık normal geliyor 😂