Noldu ki ?
Marmara Sorumluluğu almış
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNoldu ki ?
Marmara Sorumluluğu almış
Estimator Hocam Görevin Hayırlı Olsun Kolaylıklar Dilerim
Yeni Malatyaspor Kulübü’nden Açıklama
Kulübümüz, Teknik Direktörlük görevi için Yılmaz Vural ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştır.
Teknik Direktörümüz Yılmaz Vural ve ekibine hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz.
Deli Yılmaz Oley
Cristiano Ronaldo Al Nassr’da
Pele
1956'dan emekli olduğu 1977'e kadar, hazırlık maçları da dâhil olmak üzere oynadığı 1363 maçta attığı 1279 gol Guinnes Dünya Rekorları'nda yer almaktadır. Tüm zamanların en iyi futbolcularından biri olarak kabul edilen Pelé; Franz Beckenbauer, Alfredo Di Stéfano ve Karl-Heinz Rummenigge gibi futbolcuların yanı sıra FIFA tarafından da "en iyisi" olarak nitelendirilmiştir.2000'de Diego Maradonaile birlikte FIFA Yüzyılın Oyuncusu ödülünü kazanmıştır.
Meseleyi uzatmaya gerek yok herkese yapılıyor 1 sezonda haksızlık
Bilal tevke bluesbass Doğum Gününüz Kutlu Olsun ![]()
Fevzi Burak Aybars DriveMaN Doğum Gününüz Kutlu Olsun ![]()
2004 te bogaz köprüsü halatının koptuğu an köprü üzerinde ki sıcaklık ve rüzgar hızı ne kadar idi ?
-3 ° 125 Km Hız
Selamünaleyküm Hayırlı Günler
![]()
Sıra bana gelmiş Ateş 38 kafamı zor kaldırıyorum
Geçmiş olsun hocam
Az evvel amcamın ölüm haberini aldım ricam bi fatiha okumanız hüseyin tanrıkulu adına çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...
Başın sağolsun mekanı cennet olsun
cevaplar verilmiş ne ara ![]()
Trabzon merkeze dek bulutlarının gelirken erimesine neden olan yer neresidir anket yok direkt soru.
Yoroz
böyle bir şey beklemiyordum bu arada
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta
Trabzonspor 2 - 0 Fenerbahçe
Maçın Sonucunu Doğru Tahmin Eden mustafa28 Tebrik Ederim