Küme düşme yarışı son haftaya kaldı şu an çark İstanbulspor lehinde son hafta stadda olacam
Trabzonspor süper lig tarihinde ilk kez 3 maç üst üste 4 gol kaydetti bu da istatistik olarak kalsın
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKüme düşme yarışı son haftaya kaldı şu an çark İstanbulspor lehinde son hafta stadda olacam
Trabzonspor süper lig tarihinde ilk kez 3 maç üst üste 4 gol kaydetti bu da istatistik olarak kalsın
Az önce bir bilgi gördüm
UEFA olağanüstü şartlardan dolayı takımlar ligden çekilirse ve ligi etkilediğime kanaat getirirse yerel federasyon başkanını çağırıyor ve görüşme gerçekleştiriyor ve “süper final” formatı öneriyor
Federasyon kabul etmek zorunda değil ama zorunda
Format ise belli ilk 4 de ki takımların puanları yarıya bölünüyor ve kazanan şampiyon oluyor Avrupa’ya takım gönderimi de o sıralamaya göre gerçekleşiyor
Daha önce ligimizde düzenlenmişti ve sezonu yine Galatasaray şampiyon tamamlamıştı
Yukatel Kayserispor'un 3 puan silinme cezası onandı. Kayseri ekibi, ligde 9. sıraya geriledi.
Sarı kırmızılılara, TFF tarafından kulüp lisans sistemi kapsamında 3 puan silme cezası verilmişti.
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Fransa Ligue 2'ye yükselen takımlarından USL Dunkerque kulübünü satın aldı.
O gün maçta olunca akıldan çıktı
Şampiyon Galatasaray’ı Tebrik Ederim
Çocukluğumdan beri ev sahibi olarak gittiğim Giresunspor maçına ilk defa deplasman taraftarı olarak girecem gerçekten karışık duygular içerisindeyim
İlginç bir maç olacak benim için
Bu arada umarım Trabzon’u yener de ligde kalır
Frank Schmidt, Almanya 5. Ligi'nde mücadele ederken başına geçtiği Heidenheim'ı 16 yılın sonunda Bundesliga'ya çıkardı.
“İstikrar”
Bunu Türkiye’de yapabilecek kaç takım var ben söylim 0
İktidar yine değişmedi umarım hayırlı olur doğduğumdan beri bir Cumhurbaşkanı değişim töreni göremedim arkadaş
Son skorlarla beraber Play-Off fikstürü
Fenerbahçe’nin yeni iç saha formasının sızdığına dair haberler var buda forma
Şu Süper lige biri düzenleme yapıp baraj getirse keşke İstanbul ligi mi süper lig mi belli değil koy bir ilden maksimum 5 takım şartı 6. Takım çıkmasın yükselmek için baraj maçı oynasın en alttaki kendi il takımıyla
Play-Off'larda günün sonuçları
2 Ordu takımıda üst ligi istiyor
Türkiye Kupası finali, 11 Haziran Pazar günü saat 20.45'te İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak.
Beşiktaş, şampiyonluk kutlaması yapma kararı aldı. (Hürriyet)
• Beşiktaş yöneticileri: "TFF doğru olanı yapıp ligden çekilen takımların maçlarını geçersiz saysaydı, şampiyon bizdik. Bu yüzden şampiyonluk kutlamasını yapacağız."