mustafa28 tarafından yazılan gönderiler

Uğurcan yediği hiçbir golde tepki göstermedi açıkça beni bırakın diyor şu an takımda Ünal Karaman olsaydı cesaret bile edemezdi zamanında nasıl Onur kadro dışı kaldıysa kendisi de kalırdı ama şu an bunu yapacak cesareti teknik ekipte görmüyorum

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

UEFA, Rusya'ya lojistik destek sağlaması nedeniyle 2 maçta 0 puan alan Belarus Milli Takımı'nı UEFA organizasyonlarından men edecek.

Belarus'un ihraç edilmesi durumunda; İsviçre ve Romanya'nın 3'er puanını silecek. Grup, 5 takımla elemelere devam edecek. (Ajansspor)

Böyle bir ihtimal daha var unutmamak lazım hatırlatayım dedim durum böyleyken

Avrupa Şampiyonası'nın formatına göre turnuvaya katılacak 3 takım, Uluslar Ligi kontenjanıyla turnuvaya dahil oluyor. Türkiye, Uluslar Ligi'nde topladığı puanlarla bu kontenjandan şampiyonaya katılma hakkına sahip.

Uluslar Ligi'nde A, B ve C Ligi'nde en çok puan toplayan ve Avrupa Şampiyonası bileti alamayan takımlar play-off oynayacak. Play-off sonunda her ligin kazananı EURO 2024'e gidecek.

Örneğin A Milli Takım, EURO 2024 Elemeleri'nde turnuvaya katılım sağlayamazsa, C Ligi'nde en çok puan toplayan diğer üç takımla yarışacak.

Play-off'ta yarı final maçları çift ayaklı, final maçı ise tek ayaklı oynanacak. Finali kazanan takım Avrupa Şampiyonası'na gidecek.

Avrupa Şampiyonası Elemeleri başlamadığı için henüz play-off turunda mücadele edecek ülkeler kesin değil.

Ancak şu ana kadar C Ligi'nde en fazla puan toplayan 4 takım şu şekilde:

Türkiye

Yunanistan

Kazakistan

Gürcistan

Forma adaletinde sıkıntı var gibi önceki maç zaten sinyal vermişti az daha yeniliyoduk

Bence takımı Kuntz’da yönetmiyor üstlerde başkası yönetiyor ...

Zaten maç namına ilk 5-10 dk bir şey vardı ondan sonra ne vardı anlamadım

Defansta kopmalar çok say say bitmez

Dursun Özbek: Finansal anlamda Bankalar Birliği anlaşması önümüzdeki en büyük engel olarak duruyor. Bugün yaptığımız işler için bu anlaşmadan çıkmak zorunda kaldığımızı ifade etmek istiyorum.