Doğu karadenizde sahillerde 5 yükseklerde 15-20 cm yapar gibi
Hocam 5 ne ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDoğu karadenizde sahillerde 5 yükseklerde 15-20 cm yapar gibi
Hocam 5 ne ?
Acun Ilıcalı Trabzonspor - Basel maçını nerede yayınlayacağı ile ilgili kararı bugün vermesi bekleniyor
Exxen veya TV8
Kuzenimi, canımı kaybettik.. Cansız bedenine ulaştık. Her şeyi yaptık çıkarmak için. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Ellerimizle kazıdık binayı. Girmeye çalıştık. Başaramadık. Zonguldak'tan gelen gönüllü madenci abilerim gitmeyiz çıkarmadan dediler. Çıkardılar. Canım yanıyor. Kaybolduk arkadaşlar kaybolduk. 2 güne çıkacağız şehirden. 3 kuzenimi toprak altında bırakıp çekip gideceğiz.
Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun hocam
Acaba liselerde de uzaktan eğitim olacak mı?
Depremzedelerin KYK'da kalmaları için yaptılar ÜNİ'lerde
Süper Lig ekibi Gaziantep FK’de yönetim kurmak için görevlendirilen Memik Yılmaz, ligden çekileceklerini açıkladı. (DHA)
Arnavutluk’ta Türkiye’deki depremler nedeniyle 1 günlük ulusal yas ilan edildi.
Hatay'ın can kaybı olmayan ilçesi Erzin'in Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu:
“Kaçak yapıya müsaade etmedim. Bazen de kızdılar bana. ‘Memlekette tek doğru adam sen misin’ dediler. Bir çok kişiyle kötü oldum. Depremden 3 gün önce bir vatandaş selamımı almadı. Vicdanım rahat.”
İskenderunspor Başkanı Hakan Bolat:
"Lige devam etmek istiyoruz. Futbolcularımın hepsi tek tek beni aradı ve 'Başkanım, biz bu şehir için o kupayı kazanacağız. Lige devam etmek istiyoruz' dediler. Hepsi yürekli çocuklar."
yanlış görmüyorsam şuan karla karışık yağmur yağıyor kardeşim
Karla karışık yapabilir kar için sahil sıcaklığı tutmaz ![]()
Merhaba havaların sesi sayfası üyeleri hayırlı akşamlar Giresun/Bulancaka yani Bulancak sahile kar ne zaman yağacak acaba şuan henüz yağmur var bu gece yağma ihtimali var mıdır?
15-16 gibi bir sistem girişi ihtimalimiz vardır
Bu gece beklemiyoruz
Premier Lig, hafta sonu oynanacak maçlarda tüm takımların depremlerde hayatını kaybedenleri anmak üzere sahaya kollarında siyah bant ile çıkacağını ve bir dakika saygı duruşunda bulunacağını açıkladı.
LGS 2. Dönem ve YKS 12. Sınıflar 2. Dönem konuları sınavlardan kaldırılmıştır
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu:
"Almanya'da büyük bir takımla 50.000 kişilik statta yapılacak maçın gelirinin tamamını depremzedelere bağışlanması yönünde planımız var."