Havist hocam geldiğinden beri bir sağa bir sola koşuyor yetişemiyorum hızına hocam ![]()
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Açıkça söylemek gerekirse
Trabzonspor - Basel maçını Atatürk Olimpiyat’ta oynanması taraftarıyım Başkan Ağaoğlu gelirlerin bağışlanması taraftarı olduğunu belirtti daha fazla gelir gelir böylece
-
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: "Maçların 3-4 Mart tarihlerinde başlaması kararını aldık."
-
Bence ilk devre oynananlar sayılsın 2. Devre oynananlar sayılmasın
-
Mehmet Büyükekşi:
"Hatay ve G.Antep'in oynadığı maçlar için 2 tane metot var
- Ya oynadıkları bütün maçlarda alınan puanları yok sayacağız
- Ya da şu ana kadar oynadıkları maçlardaki puanları geçerli sayıp, bundan sonra çıkamayacakları maçlar için rakiplerine 3 puan vereceğiz"
-
İcon Batı-Orta Karadeniz'den sokmuş soğukları en son yaptığı güncellemede
-
Yakın vadede icona bakmak kazım diye düşünüyorum o yüzden iconu bekleyecem ben şahsen
-
Milli eğitim bakanlığı da yapar mı hocam acaba?
Haftaya’da tatil ya
-
YÖK, ikinci bir duyuruya kadar tüm üniversitelerde bahar eğitim ve öğretim döneminin ertelendiğini açıkladı.
-
İnstagram dolaşırken reels gördüm 1 tane orada Elazığ Şehir Hastanesi Mimarı tarafından bizzat raylı sistem kullanıldığını gördüm (6.8 Büyüklüğünde bir deprem olmuştu ve 3.1 büyüklüğünde hissedilmişti o binada) ülkede bu sistemi kullanan 1 adam buldum sonunda
-
Haftaya Perşembe günü oynanacak Trabzonspor - Basel maçını Trabzon tarafı ertelenmesi için UEFA’ya başvuru yapmıştı lakin kabul edilmedi
Gel görki o gün kar bekleniyor
-
Bu adamda piyangodan çıkıyor resmen şunun direk kafasına sıkıp bitirebilecek adam yok mu yav
Rasmus Paludan, Cuma günü Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da Kur’an-ı Kerim’e saldırı gerçekleştireceğini duyurdu.
-
MEB Bakanı Mahmut Özer
Depremden etkilenen 10 ilimizdeki okullarda eğitim görmekte olan öğrencilerimizin istediği illerdeki okullara nakillerini yapacağız. Öğrenci, öğretmen ve velilerimizin bu zorlu süreçte her zaman yanlarında olmayı sürdüreceğiz"
-
20 sine kadar soğuk mevcut sonra gidiyor ulan o kadar kış istedik şimdi geliyor :@
-
15-16 ya gösteriyor birşeyler sabah Eren dediğj gibi
Yalnız başka zamanda bu kadar tutarlı olmaz 2 gündür veriliyor