mustafa28 hocam artık mümkün olduğunca tenis haberleri paylaşırsınız İlşallah.
İnşallah yani umarım olur söz veremem önce tenisi anlamam lazım 1-2 kere azıcık izlemiştim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturmustafa28 hocam artık mümkün olduğunca tenis haberleri paylaşırsınız İlşallah.
İnşallah yani umarım olur söz veremem önce tenisi anlamam lazım 1-2 kere azıcık izlemiştim
Tenisle ilgilenen varmıymış burada vay be
Emin olun Japon’lar bizden hazırlıksızdır çünkü onlar binayı yaparken zaten hazırlığı yapmışlar raylı sistemle kendilerine güveniyor ki haklılarda bu sistemi bizim kullanmamamız saçma kaşifi sensin
Hatayspor ve Yeni Malatyaspor ligden çekilme kararı aldı. (Ajansspor)
Milli eğitim bakanlığı da bu gidişle tatili uzatır mı acaba?
Çocuklar arama kurtarmaya katılmıyorlar o yüzden zannetmem ama yas ilanı bittikten sonra gidip görmesi gereken kişiler vardır talep oluşursa uzayabilir
YouTube logonun yanına yas işareti koydu
Dünyaca Ünlü YouTuber Mr Beast Türkiye’ye gönderilecek yardımlar için ekibiyle çalışmaya başladığını söyledi
(Eğer ararsanız Hesabında yorumu bulamayabilirsiniz TikTok’tan bir yorumun altına yazdı)
Prof. Dr. Naci Görür: "Erzincan ile Bingöl arasında 7.4'lük bir fay var, en son 1790'larda kırılmış, burası yakınlarda kırılabilir. Çok beklemeyeceğimizi düşünüyorum."
Bunu yazmak istemezdim ancak şubat 2.haftadan itibaren ülkemiz çok ciddi soğukların etkisine girebilir.. veriler bu yönde malesef. Şubat sonu sibirya iliğimizde olabilir !
Bu sibirya da güllük gülistanlık zamanda gelmedi gitti en kötü günlerde gelecek
Yasin71 Hocam özel mesajlara bakabilir misin
Valilik tarafından veya haber kanalları tarafından paylaşılan kurtarma videoları varsa paylaşın bence hep içimizi karartmamak lazım azıcıkta sevinelim
3 Harfliler Sahada
Van’da da deprem olmuş fay o taraflara doğru kaymaz umarım yoksa işin içinden çıkılmaz bir hal alır
Pakistan, tüm bakanların bir aylık maaşlarını ve tüm devlet memurlarının bir günlük ücretlerini Türkiye için açılan yardım fonuna bağışladı.
Hatay kalmadı ki zaten. Şehir fay titeşimleri yüzünden göçmüş, deniz seviyesinin altına düşmüş, deniz suyu alıyor, şehrin yarısından fazlasının yok olduğu söylüyor orada olanlar... Çok endişeleniyorum felaket tellallığı da yapmak istemiyorum ama faylar çok gergin. Doğu bölgeler dikkatli olmalı... İstanbul için de bir an önce önlemler başlamalı 99'dan beri ülke olarak çok geç kalındı zaten, hal ortada...
Adana ve Erzurum tarafında yüksek yük birikimi varmış bu seferde