mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Celal Şengör levhaların kaydığı için Erzurum ve Adana civarlarında deprem beklediğini söylemişti dün ama tarihini bilemeyiz demişti
-
Güzel haberde gelsin dimi
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Bence 2011 yılından sonra 2. Bir Süper Final’e gidilebilir ilk 8 takımı tek maç eleme usulüne göre belirli bir bölgede düzenlenir gelen para da depreme gider
-
bir şehirde 20 bin küsür bina var ise yarısından fazlası yıkılmış zaten. şehir diye birşey kalmamış nasıl toparlanıcak bu kadar hasar bilmiyoruz bilemiyoruz... herkes bağırışıyor durumlar çok kötü ya çok kötü
japonyada 9 şiddetinde deprem olunca insanlar yerinden kalkmıyor 6 şiddetinde deprem olunca en küçük binada hasar meydana geliyor.
MÜTEAHHİTLER 1 TON FAZLA DEMİRİ ÇOK GÖRÜYOR...
şimdi diyorum mimar sinanın 5 asır önce yaptığı binalar camiler nice depremlerden geçip yıkılmamış. Şimdi yapılanlar neden yıkılıyor depremdenmi ?? Denetlenmeyen evlerden mi ?? malzemeden çalmadanmı...
Mimar Sinan'ın camilerde kullandığı raylı sistemi biz kullanmıyoz ki Japonya almış kullanıyor
-
10 ilde 3 aylık Ohal ilan edildi
-
Giresun Merkez bulunduğum konum için seyirlik güzel kar yağışı mevcut
-
Futbol liglerinde
Bu hafta yapılması planlanan müsabakalar haftaya yapılacak
Bu hafta içerisinde depremden etkilenen kulüplerle görüşülecek duruma göre kulüpler için Beyaz Sezon ilan edilecek
-
Adıyaman’da 5.4 büyüklüğünde deprem oldu
-
Daha ulaşılamayan yerler var oraya gidilince zaten can kayıpları 20.000 i bile geçebilir
-
TFF, bugün olağanüstü toplanacak. Gündemde olan ihtimaller:
Liglere uzun süre ara verilmesi.
Deprem bölgesindeki takımlar. için beyaz sezon ilan edilmesi
Liglerin iptal edilmesi.
-
Ben bu kadar artçı görmedim halen devam ediyor artçılar seviyeleri Nadire’n 4 e çıkıyor en azından
-
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: "Gençlik ve Spor Bakanımızın da açıklamasında olduğu gibi spor müsabakaları ertelendi. Biz de futbol liglerimizde oynanacak maçlarımızı erteledik. Yarın tüm ligler için kararımızı paylaşacağız."
-
YÖK: "Antalya, Bingöl, Elazığ, Erzincan, Karaman, Kayseri, Konya, Mardin, Mersin, Niğde, Sivas, Tunceli illerimizdeki yükseköğretim kurumlarında da bahar yarıyılı eğitim ve öğretim dönemi daha sonra açıklanacak bir tarihe kadar ertelenmiştir."
-
Cívitas Metropolitano bayrağı, eski oyuncumuz José Chércoles ile Türkiye ve Suriye'deki depremde hayatını kaybedenlerin anısına yarıya indirildi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.