Ecmwf 96h 850 hpa -10 ları sokmadı Anadolu yakası adına konuşuyorum
zakum001 tarafından yazılan gönderiler
-
-
hadi gece güncellemesi güzel bir sinerji yapalım gfs ayagını denk al havaların sesi geliyooo
-
Aynen ben de 87'yi abartı buluyorum. 4 yıldır doğru düzgün sistem almayınca normal bir sistemi gözümüzde fazla büyüttük.
hocam ecmwf döner mi sizce sistem süresi kısaldı ama
-
Konu acmam 1 dk surmez. Mesele dogru bilgiyi verebilmekte. Hala cm isini cozmeye calisiyorum. Az cok olacak olanlar belli artik. Kismette varsa sistem basindan sonuna kadar Istanbul'da 1 mt kar olacak.marmaranin dogusundan orta karadenize kadar olan bolum ki ozellikle bati karadeniz orta karadeniz cevresi kar rekoru kiracak. 1 gun daha bekleyelim. Yarin aksam kismetse konu acicam. Umarim 24 saatte kotu yonde degisim olmaz. Yarin aksam 10 dan sonra okuyabilirsiniz.
Hocam sizi çok eskiden beri takip ederim İstanbul için tahmininizi okuyunca gözlerim büyüdü bizim göremediğimiz şeyler vardır muhakkak
-
Ens paylaşılacak mı
-
Son umut gece gfs bekleyelim ens çıktısını da merakla bekliyorum
-
Güncelleme güzel bu arada
Neyi güzel hocam 92h değişen modellerin 192 saate verdiği sıcak cephe yağışı mı
-
Gerçekten katılıyorum hayır bu kadar istikrarlı vermese model tamam diyicem üst üste aynı çıktıları ver sistem yaklaşsın kuş olsun
-
Dünkü çıktılara göre buna iyi diyen bilmiyorum silkonun geçiş hızı İstanbul üzerinden artmış izobarlar boşluğu açılmış
-
Kötü mü güncelleme?
İstanbul’a kötü çıktı verdi
-
:):) sinirden gülüyorum
-
ecmwf gfs destekledi
-
hadi be ecmwf yap bir güzellik
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Ortalamaya baktığımızda yağışlarda ciddi azalma var (daha değişcektir moral düşürmek yok)
diyagram desteklemiş çıktıyı pü
-
GFS oynaktır Hocam. Ne olacağı belli olmaz.
ah bir güldürse yüzümüzü ecmwf