Bir Trabzonsporlu olarak inşallah gruplara kalırız konferans liginde hem ülke puanı açısından hemde maddi açıdan çok iyi bir getirisi var bence
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
konferans liginden iyi bir katsayı almamız lazım belki de bizi tekrar ilk 10'a sokacak turnuva
Konferans liginde bile güçlü takımlar var Tottenham Roma Basel Anderlecht
-
-
Elazığ diyip türetmeyi burda bitiriyorum 😂 şaka şaka
Emzik
-
-
-
Bolunun maçı var maç TRTSporda yayınlanıyor kar var mı acaba şuan maçta ona göre izlerim
Edit:Maç İzmir'de Altay stadında oynanıyormuş :D
İzmirdeydi maç maalesef
-
Artık yağış olmasa iyi olacak sürekli bir heyelan haberi var ama bu ay çok yağışlı olacak büyük ihtimal
-
Artık bir süre yağış olmazsa iyi olacak heyelan riski çok çok fazla olmaya başladı az kalsın ev göçüyormuş bizim mahallede bir çok bölgedede düşen kayalar kayan topraklar çok fena sıcak atak iyi olur
Bölgesel rüzgarlar(zonal wind) hala mevsimine göre çok kuvvetli endekslerin negatifte kalmasına izin vermiyorlar negatif endekste biraz törpü yemiş nötre yanaşmış sıcak atak olasıdır ama kesin değildir bakacağız takip edeceğiz hafif negatif yapan endekslerde tekrardan pozitife doğru bir ivme olacaktır hareketli bir ay olmasını bekliyorum ama şahsen sıcak atağıda istiyorum biraz kemiklerimiz ısınsın değil mi ama

-
şuan zonguldak çok fena kuvvetli sulu kar var
-
şuan burda acayip fırtına çıktı yağışta hafif olarak başladı
-
Bu gece haraketli saatler yaşanacak radar efsane sıcaklık yeterli olursa güzel kar yağışları görebiliriz bence
-
Bartında baya kar yağmış sıcaklık orda şuan 1.9 burda 4.7
-
2013 aralıktaki gökgürültülü fırtınalı graupel kar da fena sayılmazdı ?
-
Anlık sıcaklık 3.6 nem oranı %89