Bu gece kar yağar bu gidişle
İnşallah ama sanmıyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu gece kar yağar bu gidişle
İnşallah ama sanmıyorum
Burda lapa lapa kar başladı demek isterdim ama sabahtan beri şakır şakır yağmur var ?
ecmwf de dün bol keseden kar verdi bize ama bugün kötü sanırım
GFS bol keseden veriyor uzun vade de takip edilir ama yakın vadede rezalet İCON daha güzel görünüyor onun gibi olsa en azından en kötü havada görürüz Snow Hound
Ben artık bu sistemlerin 1-2 gün kala değişmesinden illallah ettim yaa Semih Ö.
MGM'nin en düşük sıcaklık tahminleri güzel çarşambayı perşembeyi bağlayan gece özellikle kar görme ihtimalimiz yüksek Zonguldak adına
batı karadenize mi ?
Evet
24 gecesi ve 25 sabahı -38 giriyor üst seviyede bu çok iyi
MS:Beşiktaş 6-2 Fenerbahçe
Bu sene hiç graupel kar görmedim inşallah graupel kar yağar
24 mart gece saatlerinde batı karadeniz kıyıları dewpoint değerleri uygun görünüyor. 100 rakım üstü beyazlama bekliyorum.
Beyazlatmasada olur yağsında
olleyy meteociel geri dönmüş
2012 Mart 50 cm kar.....Bakalım 10 yıl geçti tarih tevekkül eder mi Senaryolara uyarmı bombastik senaryolar var takibe devam Mart efsanesi yükleniyor belki de...
O yarım metre dediğin 2012 28 şubat 3 mart sistemi sanırım efsaneydi o 27 mart pazartesi akşamı bir başladı sadece pazartesi gittik okula diğer 4 gün tatil olmuştu ?
2012 martı kar adına gördüğüm en iyi marttı o neydi bee bir cuma günü hatırlıyorum ben okuldan eve geldim graupel bastırdı her yer anında dolmuştu yerler bile
Ben 2014ü hatırlıyorum mart sonu buz gibiydi doğu karadeniz kıyılarına falan kar yağmıştı bide 2011 yılında bir nisan ayı hatırlıyorum buz gibi ayın 12 13 dolu tarzı falan yağmıştı bolu geredede falan tipi vardı bizim zonguldak kilimlispor geredede 3. lige yükselmişti. ?
şu meteociel açılsada rahat rahat takip etsek ecmwf yi falan