Rüzgarın yönü karayele döneceği için kar olarak alırız yağışı
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
İki dek kovalayacagiz diye canımız çıktı nasıl bir sisteme döndü ya resmen kuş gibi sistemdi bizim için
Karayel olsaydı arkamı yaslanıp bacak bacak üstüne atıp camdan bakardık ?
-
Abi şaka mı burda azaldı biraz ama az önce çok yoğundu
-
Zonguldakli67 Snow Hound radar da kütlelerin devamı varmı bakamadim az yağdı hava açtı suan
Oha açtı mı burda çok yoğun karşılar gözükmüyor acayip
-
Çok etkisiz dekler de hayal kırıklığı yaratıyor kaderimiz bu soğuk varken yağış olmaz yağış varken de soğuk aynen öyle
Açık yeşil bir kütle var bakalım vuracak mı
-
Kütleler karaya gelince parçalanıyorlar çok ya
-
Görsel olarak çok güzel bir görüntü oldu bu kar yağıyor zonguldak ?
-
Kar yağışının başlamasına az kaldı Semih Ö. Zonguldakli67
-
Radarda sarı kütle var onu takipteyim tam merkeze denk gelecek mi bakalım yoksa sıyıracakmı
Bende radarı takip ediyorum rüzgar yönü döndü biraz sanırım bize geliyor
-
Zonguldak ın üst tarafında büyük bir kütle görünüyor acaba ulaşır mı karaya
Gelme ihtimali 0
-
Yarın akşam saatlerinden itibaren trakya - İstanbul - ardından batı Karadenize ulaşacak cephesel yağış yogun bir şekilde batı Karadenize etki edecek. Tahmini saat 18:00-20:00 saatleri arasında gelecek olan yağış. Batı Karadeniz bölgesinde aşırı bir yogun yağış etkisi bırakacak gibi duruyor.
Olan karıda eritecek desene
-
Bu sistemde bitti sanırım artık karlar eridi güneş var kaç saattir bu kadarda erken bitmesini beklemiyordum
-
İstanbula kadar gider o
Karaya yakın olanı diyorum yaa
-
Semih Ö. Zonguldakli67 şu radarda denizin üstünde görünen yeşil kütle bize gelirse çok iyi olur ama sanki es geçecek gibi ya
-
Aga bu radar bozuk mu radarda zonguldakta yeşil kütle var 0 mm yağış anlamadım cidden