maşallah çok güzel yağdı bu kadar beklemiyordum bu sistemde açıkçası
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
mahsur kaldım yardım edin Zonguldakli67 Semih Ö. ??
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Acayip kar yağıyor maşallah
-
en iyi kar yağarken sınavdaydım böyle şansın hava sıcaklığı artar yağmura döner birazdan
-
iyiki beklememisim hiç yagmamış kky bile yok bombos Zonguldak
Şuan yağdı biraz bizim karşı tepelerde var hava 2.1 derece nem 89 azcık daha düşse çok iyi olcak
-
ŞAMPİYON TRABZONSPOR ❤?
-
Tamamen hissiyat olarak söylersem görsel değil yerlerde örtü bekliyorum açıkçası. Avantajımız yağışı gece almamız olur
Ben örtü olarak sadece çatı ve bahçelerde bekliyorum çok büyük beklentide değilim görsel olarak kuvvetli yağış görsem yeter bana hava hızla soğudu bir anda geldi 5 derecelere kadar ve yağış açısındanda avantajlıyız yeni yeni geldi çünkü hayırlısı bakalım öncekine göre bu sistem değil sistemcik olsada ?
-
anlık 5.3 oldu sıcaklık Zonguldakli67 ne diyorsun görsel olarak iyi bir kar yağışı görürmüyüz
-
Anlık sıcaklık 5.8 oldu böyle takip etmek çok heyecanlı ?
-
yağış değil soğuk önemli soğukta çok yeterli değil
-
Bu arada sıcaklık 6.3 ve düşmeye devam ediyor nem oranıda %90 şuanlık
-
öyle bir beklentiye girmemelisin bence üzülürsün
3-4 Cm birşey bekliyorum şahsen bakalım
-
zaten karın tutmayacağını bilmen lazımdı tutacak diye beklentiye mi girdin sadece çatılarda ve bahçelerde ince bir örtü bekliyorum ben
-
zonguldakta hava sıcaklığı 6.5 oldu kuvvetli yağmur var sıcaklık düşmeye devam ediyor