Baya iyi gidiyoruz sıcaklık çok iyi 13 derece bekliyordu 7 dereceyiz hafif bi yağış başlar birazdan
yağış başladı zaten orda başlamadı mı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBaya iyi gidiyoruz sıcaklık çok iyi 13 derece bekliyordu 7 dereceyiz hafif bi yağış başlar birazdan
yağış başladı zaten orda başlamadı mı
Tahminim Zonguldakta kar 9'dan sonra başlar
Mgm saat 24 ile 3 arasına yoğun kar koymuş ama hava sıcaklığı 5 derece demiş ?
10 derece olduk hızla düşüyor azıcık daha hızlı düşerse müthiş olacak Herşey güzel gidiyor bu sistemden alabileceğimizin en iyisini alacağız yine inşallah
Rüzgarda karayel ve daha yağışta gelmedi 16 ocak cumartesi gecesini yaşıcaz gibi yağış ne kadar geç gelirse o kadar iyi
samsun hala 19 derece düşer mi?
Düşer ama kar seviyelerine inmez
zonguldakta hava sıcaklığı bugün 18 dereceleri görmüşken şuanda 10.1 e kadar düştü
vallaha final sınavlarım var gözüm camda mı olur bilemiyorum ?
yalan mı söylicem ben sana başladı diyosam başladı ?
zonguldakta soğuma başladı
çok büyük beklentiye girmeden sadece yağışı izleyip tadı çıkartılır zaten kara doyduk geçen hafta görsel olarak yağsa bana yeter az daha özleyelim yoksa sibirya ayısı gelince tadını çıkaramayız ?
Snow Hound Hemşo bize birşey düşermi bu sistem ne dersin dek mek siklon falan
![]()
16 ocak cumartesi 17 ocak pazar gibi düşün benzer şeyler çarşamba gecesini 16 ocak cumartesi gecesine benzetiyorum önce yağmur olarak başlar sonra yavaş yavaş karayelin etkisiyle kara döner perşembe sabah saatlerindede kar devam eder çatılarda bahçelerde arabaların üstünde mini örtü oluşur
Anaa 29unda yağış mı yok marmara ve batı karadenize
Samsun sahille bizim bura çok farklı bakalım ne olcak
Uzman yorumlarından kar haritalarına bakmanı öneririm o zaman
Dek olurmu sence o da bir avantaj
Vade yaklaştıkça bakarız ona bakalım inşallah dahada kuvvetlenerek gelir hem bize hem tüm bölgelerimize özellikle orta ve doğu karadeniz bölümümüze gelse iyi olur