Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Son yıllarda bu kadar yüksek derecede dek yağışı görmemiştik 18 19 ocak 2021 batı karadeniz için tarihe adını yazdırdı
-
DEK şov devam ediyor Zonguldakta hala muhteşem kütleler oluşmaya devam ediyor sanki soğuk hava hiç gitmicekmiş haftalarca yağacakmış gibi
-
ben bu sistemden sonra pek kıyılar için sistem alabileceğimizi düşünmüyorum senelerdir senede 1 kere oluyor böyle sistemler inşallah alırız yinede benim pek umudum yok
-
Zonguldakta kar yağışı devam ediyor ara ara yoğun bir şekilde yağıyor ve daha devam edeceğede benziyor maşallah
-
Arkadaşlar tatmin olamadınız biliyorum. İstanbul'da bende tatmin olmayanlardanım. İnşallah yeni sistemlerde bütün Karadeniz nasiplenir.
Valla ben Zonguldaklı olarak oldum ama diğerlerini bilemem maşallah çok iyi yağdı
-
Zonguldakli67 az farkla ıska yedik sanırım bu kütleden kütleler yavaştan bartına kaçmaya başladı sanırım 2016 gibi olacak zonguldakı ıskalayan kütleler bartını vuracak
-
Şuan Bartın daha avantajlı ama bizimde üstümüze iyi kütleler geliyor şuan yine geliyor ?
-
radarda kutleler yan yan gidiyor ruzgardan dolayi mi?
Evet
-
samsunda birkaç dakika önce şimşek çaktı şuan yağış yok sebebi nedir acaba?
Sebebi basit rüzgarın yönü samsun için uygun değil coğrafi konumuna uymuyor karayel
-
Semih Ö. kara doydum ama hala radar takibi yapıyorum ve denizin üstünden kütleler geliyor yine ?
-
az önce bir gök gürledi kar pallandı efsane yağıyor sabahki gibi şükür Allahıma ne güzel bişey bu yaa
-
abi dek şov var zonguldak ta hala maşallah yaa efsane yine şuan
-
Kar yağışı yoğun bir şekilde devam ediyor hala zonguldakta
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Burası Uludağ kayak pisti değil burası Zonguldak kaymaya devam ?