Ereğli - Ömerli an itibariyle
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Rakım kaç?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEreğli - Ömerli an itibariyle
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Rakım kaç?
Gfs bey bende kalp var napıyorsunuz ?
Böyle karlar yağması zor artık ya Semih Ö. inşallah yağar yinede
Hava 3 derece ama nem hala çok yüksek Semih Ö.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Yarın havada görsellik kar göreceğiz gibi
Zaten mgmde kky koydu
Geliyor geliyor azcık daha sabır sabrın sonu selamet olacak inşallah
bende sabırsızım biraz öteleniyor çünkü sürekli günü o yüzden yoksa yağsında azı çoku önemli değil ?
Evet hocam bartın bayram etmişti yanımızdaki şehir zaten bende buna yanıyorum arada kalıyoruz ya düzce ya bartın bayram ediyor avantajı iç kesimde kalma bide Kastamonuya yakınlığı var bartının oda bir avantaj biz arada kaldık fön etkisi yapıyor bildiğin bize sistemler sıcaklıklar bile yüksek
Ayrıca gfsye çok takılma kendin dedin zaten öğlen ve gece güncellemeleri ekstra diye hayırlısı yağsında yeterki
Hiç belli olmaz bize 10 cm düzceye 50 verir bir bakmışsın tam tersi olmuş sen hatırlıyor musun 2016 kışını bütün kütleler bizi ıskaladıda bartında 1 metre kar oldu burda yarım metre anca oldu böyle şeyler olabiliyor ben umudumu kaybetmedim sende kaybetme en azından yağacak gibi bunu göremeyenlerde var şükür bunada hayırlısı neyse o olsun
Hocam yordu valla değecekse edeceğiz zaten amma umudum yok her güncelleme kırpıyor Zonguldağı düzce güzelleşiyor coğrafya işte ne yaparsın iç kesimde kalma avantajı var isyan değil son gün değişiyor yani ne desek boş takipten başka çare yok zaten
Bize Yağış varken soğuk olmaz soğuk varken yağış olmaz bahtsızlık mı de ne dersen de son güne kadar takip et son gün marmaraya ver olcak iş değil
İsyan etme dua et takibe devam
inşallah kar soğukları girincede böyle yağış olur
Zonguldakta sabahtan beri şiddetli yağmur var şu kar olarak düşseydi fena şeyler konuşurduk bu yağış kar soğukları gelince olmaz kesin maşallahı var barajlar bayram etti
İnşallah tüm karadenizin illerine en az 15 cm yağar
İnşallah hocam akşam bakarsın daha iyi çıkar çok değişiyor sistem saatine kadar takip bile gerekir belki bakalım hakkımızda hayırlısı
Öyle benim tahminim kar beklenenden erken gelecek yönünde çünkü işin içinde karayel var
Rahat ol yağışı tahmin etmek zor zaten deklerle kudurcak tüm marmara ve karadeniz inşallah gönül isterki tüm türkiyeye yağsın bunada şükür
Hocam kar haritası normalde 40 cm şimdi 20 cm düşmüş pek iyi gitmiyor bence işler