Snow Hound tarafından yazılan gönderiler

Saha içinde oynanan oyuna odaklanmamız bu ortamda çok zor. Çünkü her maçtan sonra saha içindeki oyundan çok hakem konuşuluyor. Sen bu ülkeye yabancı hakem götürsen nolur. Adam çıkmış dün yine hakem konuşuyor. Sen ne futbol oynadın da hakem konuşuyorsun. Kendi evinde 50 bin taraftarının önünde ezeli rakibine isabetli şut çekememişsin. Avrupa'da en kolay kurayı çekip ilk 8 girememişsin sonra play offta elenmişsin ama sen ülkeye dönüp hala sizin için özel olarak 250 bin para verilip getirilmiş yabancı hakemi tartışıyorsun Okan Buruk ile konuşabilsem bunları konuşurdum zaten. Direkt söyleyeyim senin yazdıklarına ithafen bunları yazdım. Sen fikrini belirtmişsin. Benim de fikrim bu yönde diye. Bence her türk takımını desteklediğini söylesende yazının bir Galatasaraylı gibi yazıldığını düşünüyorum. Hee bunları da konuyu uzatmak için söylemiyorum. Direkt söyleyim de içimde kalmasın diye söylüyorum. Yoksa tartışmak için yazmıyorum fikrimce yazıyorum. Belki de ben yanlış düşünüyorumdur.

Her maç yabancı hakem olmasını destekliyorum ve istiyorum.

Ben desteklemiyorum. Dün yabancı hakemin de hataları vardı belki skora etki etmedi ama her insan hata yapar bunu dün gördük. En büyük hatası da Fenerbahçe kontra atağa çıkıyordu. Sağ taraftan sallai kasti faul yaptı. Topun nereye gittiğini beklemeden hemen oyunu durdu. Bekleseydi Fenerbahçe çok tehlikeli bir pozisyon bulabilir hatta gol dahi olabilirdi o pozisyon.

Bende Trabzonspor'lu olarak Mourinho'nun kelimesinde ırkçılık olduğunu düşünmüyorum. Acun haklı Okan Hoca siyahi mi de ırkçı bir yaklaşım olsun. Mourinho kesinlikle haklıydı bu arada. Okan Buruk gerçekten çok rezilce tavırları var. Dün Trabzonspor'lu olarak Fenerbahçe'nin kazanmasını istedim canı gönülden. Sadece Okan Buruk'un hareketlerinden de değil. Galatasaray kulüp olarak zaten büyük bir camia 2 senedir şampiyon oluyor ama en çokta ağlayan camialardan biri. Yok hakemmiş bilmem neymiş. Galatasaray'ın hakemler sayesinde kazanılmış en az 5 sezon şampiyonluğunu sayarım burda. Dün kü maçtan sonra bile hakem konuşmak çok acınasıydı. Kaleye isabetli şut çekmemişsin be isabetli şut neyin hakemini konuşuyorsun üstelik hakemin maça etki edecek bir hamlesi de yoktu. Zaten Okan Buruk'un da ağzının ne kadar pis olduğunu biliyoruz. Geçen yıl münih maçını geçtim. Şampiyonluk kutlamasında şinanay şarkısına nasıl eşlik ettiğini de biliyoruz. İki kulüpte ligin hakemler tarafından en çok kollanan 2 camiası en çok hakem konuşanda 2 camia maalesef. Artık 2 takımında hakem konuşmayı bırakıp futboluna odaklanması gerekiyor. Ayrıca Okan Buruk ortamı en çok gerenlerden biridir.