Attığımda yanlışlık görürsen sebebini yazarak silebilirsin hocam sıkıntı olmaz. yanlış hatırlamıyorsam yetkin olması lazım.
Başka birinin mesajını silmek pek benlik değil. Zaten benim yetkim belli konularda bu konuda yetkim yok.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAttığımda yanlışlık görürsen sebebini yazarak silebilirsin hocam sıkıntı olmaz. yanlış hatırlamıyorsam yetkin olması lazım.
Başka birinin mesajını silmek pek benlik değil. Zaten benim yetkim belli konularda bu konuda yetkim yok.
Haber yanlış mustafa28 o maç 18 mayısta oynandı.
Herkese hayırlı sabahlar, hayırlı ramazanlar. Oruç tutanlara Allah kolaylık versin. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin inaşallah. Oruç tutarken inşallah güzel bir kar yağışlı sistem daha alırız.
Rütbe atladıktan sonra mı oldu yoksa öncesinde var mıydı
Hatırlamıyorum bir sabah kalktım Ecmwf güncellemesini paylaşıyordum 72h kadar geldikten sonra paylaşamamaya başladım
İndirip atmayı denedin mi yoksa copy paste de mi oluyor sadece ?
Multi takılıyor sıkıntılar.
Sitede bir sıkıntı mı oldu 31 aralıktaki bildirim tekrardan geldi bana
En büyük sıkıntı bende. Model sayfasına fotoğraf atamıyorum.
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
İskenderunspor gibi peri masalı
Nickini değişsen eskisini yap bakalım
Nickle alakası yok ki ben bu nicklede paylaşım yaptım.
Düzel dimi
Hayır
Bir an dedim ne oluyor
Ben bundan daha iyi diyagram biliyorum.
Bende biliyorum 2021 şubat ama çöp kovası oldu. 😂
Kontrol son saat. O değildd burda paylaşabiliyorum ama model sayfasında hata veriyor bu nasıl sorun ya Sinan
Selamünaleyküm
Aleykümselam. Herkese cümleten hayırlı sabahlar.
Şaka gibi sorun Snow Hound
Bakıcam
Aynen öyle
Şimdi
Maâlesef devam ediyor neden olduğunu bir anlasam keşke