Bu yaşanırsa Ocak - Şubat 2026 sıcaklık ortalaması 20 derece ☀️🤪
Niye öyle diyorsun 2021 2022 kışında aralık 21 de sistem almıştık sonra ocak ayı sistemler silsilesi ile geçmişti son vuruşu da mart 2. 3. Hafta yapmıştık.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu yaşanırsa Ocak - Şubat 2026 sıcaklık ortalaması 20 derece ☀️🤪
Niye öyle diyorsun 2021 2022 kışında aralık 21 de sistem almıştık sonra ocak ayı sistemler silsilesi ile geçmişti son vuruşu da mart 2. 3. Hafta yapmıştık.
Adama bak 10 ay önceden salladı 😂
Yavaş yavaş sistemin sonuna doğru ilerliyoruz ya hüzünleniyorum. Hala daha çok yoğun kar yağışı alıyoruz.
Furkan K. 2-0 dan nasıl maç verdiniz yaa spor totomda 15 te 15 ihtimalimi bitirdiniz
Trabzon da yarın büyük kopuş yaşayacak gibi Saadet bence iyi bir birikim görmeme ihtimalin yok.
Ayak basılmayan yerlerde bileğime kadar kar vardı.Ne kadar cm kar yapıyor bilmiyorum ama göz kararı 10 cm civarı bence.Keşke çekirdek zonguldak tarafından girseydi.
Zonguldak'ta benim konumda 40 cm kar vardı valla
Ao ve Nao iyi duruyor önümüzde bir sistem takibi daha olabilir. Bu sistemi yaşarken bir sistem daha takibi yapmak harika olur.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bu 2016 sistem çok farklı sistemdi. Zonguldak kar rekorunu kaçırdı. Zonguldak'ı ıskalayan kütleler Bartın'ı vurdu. Bartın 1 metre kar almıştı.
25 26 şubat çekirdeğin dönüşü ile tekrar ülkemize dalar mı öyle bir ihtimal de var gibi
Öyle bişey olursa var ya efsaneler arasına girer.
Çok yatık Poyraz hariç Zonguldak konum olarak Karadeniz’in en şanslı ili
Aynen öyle şu ana kadar 2021 ocak sistemini yakaladı bence kar miktarı olarak .
Aşağı yukarı 40cm oldu daha da yağıyor. Akşama doğru etkisini biraz daha arttıracak Zonguldakta
Poyrazla kütle alıyoruz demi çok iyi ya her rüzgar yönüyle kütle alıyoruz bir şekilde
Zonguldak Kilimli de kopuş devam ediyor maşallahh 🥶
Selamunaleyküm hayırlı sabahlar bol karlı günler
Saadeti bilmiyorum da çağrının kar görememesi mucize gibi bişey altınovada bile varmış 10 cm falan ordaki eğitim birliğinde asker arkadaşım var o dedi hatta dün de varmış kar topu savaşı yapmışlar birlikte
Zonguldak kopuyor dekten 30-40 cm var konumumda hala daha ekleme yapıyor.