SON DAKİKA: Tribünde yer alan bir Fenerbahçe taraftarına saldırıldığı ve ırkçılık yapıldığına dair anons yapıldı. (TRT Spor)
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Belçika'da ortalık karıştı hakem soyunma odasına gitti.
-
vortex anında rüzgarla beraber tipi görür müyüz skew t ne diyor bakmak lazım
Oluk oluk aksında tipi rüzgar olmasada olur hiç durmadan şöyle yoğun 3 saat yağış alsak yeter bana
-
Galatasaray en azından puan alarak elendi. Keşke 400 baz puan alabilseydi ama 200 baz puanda iyidir. Çekya'nın tek temsilcisi kaldı plzen o da bugün elenir büyük ihtimal tekrar 9. luğa yükselir Türkiye muhtemelen
-
Snow Hound ruzgar yarın batı kuzey batı ve kuzey yönlerden. Sanırım bartin açıklarında da bir burgac (vorteks) var. Ruzgari karayelden tam Zonguldak üzerine üflüyor. Sanırım o yüzden mgm turuncu alarm verdi Zonguldak için.
Evet icon arpege gfs hepsinde bariz görünüyor
-
Aynen güzel kütleler yolda karasu tarafından geliyor ama onların gelmesi bi 10 buçuk 11 i bulur gibi. Şu anda yağış az az yağmasına rağmen yavaş yavaş beyazlatıyor güzel bir kütle gelse olacakları düşünemiyorum.
Hava çok soğuk normal yere düşen her tane yapışıyor
-
kutleler derinlesiyor istanbul. 03.00 e dogruda yatayda hacimlenir. gelsin 40 dbz ler. size gelsin ki bizede gelsin
Batı Karadeniz ne olur yavaş yavaş kütle oluşuyor ama çok uzakta bu gece iyi kar görürmüyüz
-
Burada yağıyor ama çok hafif geceden sonra aksiyon başlıyor işe gitmeseydim nöbet tutardım mutlaka
Sanki iyi kütleler geliyor
-
mustafa28 atarmiyiz 4 tane ?
Günay olmasa 5 likti bu maç günay tuttu zaten bu kadar maçın içinde GS 60'a kadar gol atamazsa okan osimhenleri falan komple alır oyundan
-
5-0
Günay olmasaydı net olmuştu ilk yarıdan 😂
-
Yarın içi vortex verdi.. saat yönü tersi dönüşü ile rüzgar karayele döner yoğun kar yağar
İnşallah şov olacak 🥶
-
Semih Ö. Zonguldakli67 icon akşam günceli yağış fena verdi Zonguldak'a 🥶
-
Alacağız gibi sen ne düşünüyorsun ?
Kütle gelir gibi duruyor ama güç kaybedebilir.
-
Athena o kütleyi alırsanız var yaa efsanee
-
Umuttepe göz gözü görmüyor inanılmaz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. O da kar mı be kar dediğin böyle olur. Şöyle yağış yakalasam bu yıl o bile yeter bana yıl 2022 ocak sistemi. İnşallah herkes böyle bir yağış yakalar