Ben hala Sinop civarı dalacağını düşünüyorum. Daha batıya gidemez. Tek sıkıntı poyraz. Ben de şu an devrek yetim. Selamlar
Selamlarr devreğe
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen hala Sinop civarı dalacağını düşünüyorum. Daha batıya gidemez. Tek sıkıntı poyraz. Ben de şu an devrek yetim. Selamlar
Selamlarr devreğe
Çok teşekkürler hiç gerek yoktu yaa sağolun 🙏
Bizde isteriz abi biz de alalım ucundan olmaz mı ?
Arpegede ki gibi vortex olursa sen güneşlenirsin gibi 😂
Athena Bey napıyorsunuz ciğerimizi söktünüz elinize sağlık 😂
Hocam siz çekirdeği nereden bekliyorsunuz. Ya da model nasıl olmalıydı konumunuz için. Ben hala kilimlide epeyce kar olacağını düşünüyorum.
Sinop burnundan dalar diye tahmin ediyorum. Rüzgar yönü beni korkutuyor poyrazlı gelen kütleler genelde bize pek yaramıyor. DEK oluşumu çok önemli.
Semih Ö. Gefs 26. Senaryodaki yağışları gördün mü inşallah öyle gelir.
20 21 22 arasında istanbul -10 -12 arası gördüm yanlışsa kusura bakmayın ama mgm ve hava durumu uygulamaları + dereceler gösteriyor 850 de -10 -11 üstü varken hep 0 ın altında kalmaz mı? geçen sistemde bile 0 dereceye düştü esenler
O en yüksek sıcaklık olarak gösterilen değer öğlen bile bir yağış girse o anda - li değerler görülecektir.
Arpage
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bu cidden fena benim konuma fenasal şeyler yapar.
Vay be böyle bir tablo bidaha ne zaman çıkarki bize
Bu tablo böyle çıktı da noldu sonu fiyaskoyla bitti
Ben bunu unutmuşum
Bu kazık bu fiyasko unutulur mu Sinan başkan
Sanırım bize yine şundan oluyor aklıma geldikçe delirdiğim şubat 2021 sistemi. Yine hüsran feryat figan kalbim.
Hocam bugünlük atılmasına izin verildi ondan
Tamam ben görmemişim kusura bakmayın
Arkadaşlar 100 kere söylendi meteociel de güncellenmeden paylaşılmasın diye neden böyle yapıyorsunuz.
ARPAGE gibi gelirse en az yarım metre bakalım vuracak mı bu topaç bize Snow Hound
Sabah öğlen akşam hep verdi umarım vurur çok efsane olur.
Athena bu kış rütbeyi hak ettin. Ayrıca eline emeğine sağlık.