Ben bir Trabzonspor taraftarıyım. Geçen hafta Fenerbahçe Trabzonspor'u mağlup etti. Herkese dedim ki bütün Fenerbahçeli arkadaşlarıma dedim özellikle top falan oynamadan yendi Fenerbahçe Trabzon'un yediği goller full kaybedilen top ve geçiş hücumuydu. Fenerbahçeli taraftarlar Tedesco'yu taktik dehası yaptı oysa ki Fenerbahçe ilk 20 dakika harici hiç bişey oynamadı Fatih Tekke tamamiyle taktik dersi verdi aslında sürekli bir varyasyon değişikliği yapıp konumlanmaları değiştirdi ve Fenerbahçe karşılık bile veremedi Fenerbahçenin ikinci devre ceza sahasında buluştuğu top sayısı sadece 3 tü. Nitekim futbol adaletsiz bir oyun her zaman top oynayan takımın kazandığı bir oyun değil. Keşke biz kazansaydık da bu kadroyla yarışa ortak olsaydık ama olmadı. Ertuğrul Doğan'a çok kızıyorum şu takıma devre arası şu takıma iki tane tecrübeli kanat ve bir tane tecrübe sahibi bir orta saha alamadı inanırmısınız şu an şampiyonluk konuşuyor olabilirdik o maçta Feneri de yenebilirdik.
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Beşiktaş'ın kadrosu çok iyi bir kadro oldu bence seneye şampiyonluk yarışında olur.
Bu koreli neymiş ya 🤓
Sergen Yalçın konusunda hala nötr olsamda zamanla negatif düşüncelerim azaldı. Yönetim başlarda iyi başlayıp sonradan çok yanlış işler yaptı fakat son dönemde bu yanlışlardan dönülmeye başlandığını düşünüyorum. Bundan sonrası Beşiktaş için en iyisi olsun 🦅
-
Bu havalar bu kadar sıcak gitti kış bitmeden bir vuruş beklentim var ama hangi günlerde gerçekleşir bilemiyorum modeller daha 1 hafta sonrasını tahmin edemiyor. Daha önce modellerin böyle tutarsız olduğu bir kış görmedim.
-
Hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar. Ramazan ayının hürmetine tüm yurtta en az 3 günlük karlı sistem nasip etsin Allah inşallah
-
Dayı bırak paylaşma kendini yorma Allah sen ya
-
Efsane olmasını beklerken kestane olan bir kış
-
Aydiner ben sana gitme demiştim.
Sanki bunları ben yazdım sanki beni anlattın
Bir aydır ben ben değilim ALLAH razı olsun senden beni yazdın bu mesajında dostlarım bu abiniz iyi değil sağlıklı fakat beyni psikolojisi yorulmuş şaşırmış durumda bunun gelmeyen veya yağmayan kar ilede alakası yok iyi değilim hiç olmadığım kadar iyi değilim fakat çok güzel bir çalışma yapıyoruz inşallah bitince hepinizin imzası olacak.
İyiki varsınız …
Hepimiz aynıyız be abi askerden geldim boşluğa düştüm iş arıyorum başvurmadığım yer kalmadı hala haber gelmedi para kazanmaya ihtiyacım var.
-
Bu sene kış bitti sanırım. 2 gün önce verdiğini şimdi vermiyor modeller hem tutarsızlık var hem de şans bizden yana değil
-
İlk 15-20 dakika hariç tamamiyle Trabzonspor kontrolünde olan bir maçı Fenerbahçe kaliteli ayaklarıyla kazandı. Tebrik ederim. Trabzonspor takımda maalesef kanat olmamasının ceremesini çok çekiyor. Kaybetmemize üzülmedim açıkçası biz bu yarışta zaten kalamazdık. Antalya maçında o iş bitmişti. Umarım bu sezon Fenerbahçe şampiyon olur.
-
Yok mu akşam güncelini paylaşan
-
Güzel çıktı sunmuş bu sefer hoşuma gitti
-
Hayırlı günler.
Hayırlı günler bu aralar çok sessizsin sinan başkan bir sorun yoktur umarım bir ara rahatsızdın
-
Veriler bu kadar iyiyse GFS neden ana senaryoda hala hiç bişey vermiyor
-
Ayın 9 10 u da efsane kaçıyor gerçekten bu sene şaka gibi bir sene
-
Ecmwf iyi gidiyor gibi