Arkadaşlar 100 kere söylendi meteociel de güncellenmeden paylaşılmasın diye neden böyle yapıyorsunuz.
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
ARPAGE gibi gelirse en az yarım metre bakalım vuracak mı bu topaç bize Snow Hound
Sabah öğlen akşam hep verdi umarım vurur çok efsane olur.
-
Athena bu kış rütbeyi hak ettin. Ayrıca eline emeğine sağlık.
-
Hocam az onceki gfs den sonra da keyfiniz yerine gelmedi mi?
Hayır gelmedi. Beklentim daha yüksekti bu sistemden
-
Bu güncelleme beni şu ana kadar hiç tatmin edemedi maalesef vadeye kaldı 3 4 gün hala gönül rahatlığı ile goll diyemiyorum işimiz aşırı derecede şansa kaldı. Gerçi hep şanstı o da ayrı bir konu.
-
Semih Ö. GFS akşam Cumartesi gününe geldik hala tatmin edici bir yağış gözükmüyor
-
Snow Hound Icona bak

Vortex mi vermiş yoksaa 😎
-
Konumum adına bu sistem muamma görücez bakalım diyorum
Ecmwf gibi olmaz umarım. GFS gibi olursa yine idare eder. Arpege'de vortex vermiş cumartesi gününe ne olacağı belli olmaz
-
sınırlı alan işlerine çarşamba akşam girilir.
İnşallah değişir bazı şeyler
-

Vortex olayına karşıyım ama Batı Karadeniz'e özellikle Zonguldak Bartın tarafına acil vortex oluşumu lazım yoksa biz bu sistemden tatmin olamayacağız gibi. Arpege modelinde bunun örneğini gördük.
-
Vortexi ilk Arpege verdi sabah güncellemesinde gördüm ve batı karadeniz kıyılarına verdi. Şimdi öğle güncellemesine baktım yine batı karadenize verdi.
GFS sanırım vorteks deniyor
-
-38 lik soğuk hava çekirdeği orta Karadeniz üzerinde ekstrem hava olayları olabilir...
Çekirdek ötelendi sanki cuma akşam giriş yapıyordu vade yaklaştıkça pazara kaydı.
-
Batı Karadeniz için iyi bir güncelleme oldu. En azından yağış geç başlasa da salı sabaha kadar yağışlar devam ediyor.
-
5 Gün kar alacağız güzel ama yağışlar azalmış gibi geldi bana
Ecmwf'ye göre çok çok azaldı.
-
CAN abi bilir 🙂
Can bey bekliyoruz o zaman cevabı 😂