Athena eline sağlık. İzninizle arkadaşlar
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ve takibin en can alıcı verisi geldi bugün bütün güncellemeler İstanbul dedi
ECMF KAR TOPLAMI Akşam
Atış serbestBatılama bariz
Erken attın be usta dur bir meteociel de güncellenseydi 😂
-
Trabzon rezalet bir oyun ortaya koydu. İlk yarı dengeli sayılır yine ama ikinci yarı hiç karşı koyamadı. Muhammet cham bomboş pozisyonda topu havaya dikmese 2-0 olsa başka bir maça dönüşebilirdi.
-
İcon yakın vadede çok tutarlı bir model diye biliyorum hadi bakalım GFS yi de çeksin kendine
-
Benim gördüğümü modeller gösterirse istanbul ortlama 40 cm ler yapar
Umarım vortex falan görmüyorsunuzdur. Batı Karadeniz'de güneşlenip yıldız saymak istemiyoruz.
-
Zonguldak diyagramı %90 bile vermiyor samsun %100 veriyor bu da doğulama ihtimalinin hala olduğunu gösteriyor
-
AO
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. NAO
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kontrol çıktısı çok daha iyi.
-
Mart başı sistem bekliyorum demedim reis 24 şubat 2mart arası hareketlilik olabilir nao ya bağlı olarka onun dışında 8-9-10-11 mart civarına bakmak lazım
Ben yanlış hatırlamışım Sinan hoca demiş ilk sahurda kar olcak diye
-
Ben bu gelen sistemi düşük ihtimal bekliyordum ve 24 Şubat civarı ancak daha erken geldi
Ben bu düşük ihtimalliyi demiyorum mart ayı başında beklediğin sanki gözüktü
-
Eren senin ön gördüğün sistem gözüktü sanki ne dersin?
-
-26 düşük değil 2022'de -42 girmişti
O sistemde zonguldağın yıldız saymasının sebebi rüzgar yönü
Bir -34 etmez ama -26
-
Hocam ama geçtiğimiz sistemde de İstanbul -10 u gördü ama yağan kar tutmadı ya şimdi de tutmazsa
5 6 şubat sisteminde üst seviye sıcaklıkları çok düşüktü istanbul üzerinde -26 vardı
-
Doğu Karadeniz gömüldü.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.