Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Mgm veriyi Ecmwf den alıyor. Ecmwf güncellemesine bağlı 10 dakika sonra başlayacak 1 saat boyunca güncellencek o da
mgm 20 sine kar ikonunu koyar demedi demeyin

-
2004 kışında meşhur sistemden 1 ay sonra kadar (ne kadar geçti tam hatırlayamıyorum) bir kar daha yağmıştı ve hiç fena değildi neredeyse 30 40 cm birikim yapmıştı hatırlayan var mı?
Şahsen ben karın 2004 gibi yağmasını istemem tipi şeklinde yağmıştı ve boğaz köprüsünün halatı kopmuştu o sistemde
-
Fazla heyecan yapmadan devam.
Ecmwf de bu sabah verirse artık gelir gibi sistem tabi gücünde falan değişim olabilir tabi
-
Hayırlı sabahlar hayırlı kandiller
-
Her sene Zonguldak yarım metre almiyormu zaten bu sistemde alacağı için tartışmaya kapalı 😂
En son 2022 22 ocak sisteminde 80 cm aldı konumum mart sistemindede iyi kar aldık o sene ondan beridir tık yok.
-
Trabzon’dan taşınmama ramak kaldı 😂
Güzelim şehirden taşınılır mı bee tam bir doğa harikası
-
AO bir anda pozitife fırlamış yoksa 2017 mi?
-
Senaryolar gayet güzel, biraz daha beklemek gerek bölge özelinde değil ülke geneli için diyorum bunu, inşallah yüz güldürecek görüntüler göreceğiz
Akşam güncellemesiyle bozdu yav
-
11 . 2 . 2025 Akşam Ensembles GEFS 8. senaryosunun güncellemesini pc mobil onlara indirim derim ...
8 olduğuna emin misiniz hocam
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çok büyük bir değişim yok gibi duruyor.
-
Zonguldak'ta balkonda güneşleniyorum

-
Yolda kalma korkum olmasa direkt kaçacağım Sarıyer'den
Ne korkuyon ya yürüyerek gidersin 2017 de yürümüştü çoğu vatandaş 😂
-
Güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İstanbul'dan kademeli tatil haberleri geliyor tamamiyle saçmalık okul başka ilçede evi başka ilçede olan öğrenciler de vardır.