İstanbul Valiliği: "Şehir genelinde eğitime ara verilmesi söz konusu değil."
Tatil olan ilçeler: Başakşehir, Esenyurt, Beykoz, Avcılar, Arnavutköy, Sultangazi.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİstanbul Valiliği: "Şehir genelinde eğitime ara verilmesi söz konusu değil."
Tatil olan ilçeler: Başakşehir, Esenyurt, Beykoz, Avcılar, Arnavutköy, Sultangazi.
İstanbul'da kar yağışı nedeniyle Esenyurt ve Arnavutköy ilçelerinde okullar tatil edildi.
Avcılar da dahil edildi.
Semih Ö. Fatih sitesi taraflarından graupel kar haberleri geliyor burda bişey yok
Sabah tıp fakültesinde kampüs tarafında zaman zaman kar atıyordu rakım etkisi çok bariz fark ediliyor merkezde yağmur vardı
Evet bugün evimin karşısındaki gelik tepelerinde ağaçların üstü komple kar oldu
Icon akşam sabaha göre daha iyi
Baya iyi hemde 144. Saatlerde sistemi sokuyor ülkeye özellikle 168 180 arası baya iyi.
Sıkıntı varmı Hocam
Endişeye mahal yok endişeye
Sahiller kar görecek mi bu sefer ?
Böyle gelirse kar görmek kesin
Merhaba üyelerin altında bulunan acemi üye üye usta üye gibi rozetler neye göre ve nasıl alınıyor acaba. site içinde aradım bununla ilgili bir veri ama bulamadım.
Bunun açıklandığj bir konu vardı ama şu an bende bulamadım. Whisper dayı siteye girince konusunu atar buraya
GÜNCEL
2-3 gün daha beklemek lazım, heveslenmeyelim diyoruz da elde değil
çok kötü güncellemeler de görebiliriz hazır olmak lazım bunlara da sistem kuş bile olabilir sabırla izlemeye devam
Eskiden 144 168 de sistem görsek yara yara gelirdi. Şimdi hala heveslenemiyoruz ama bütün modeller sistem vermiş. Sadece belli başlı ayrışmalar var iyi kötü sistem gelecek bence her türlü
Batı Karadeniz için bence bundan iyisi zor olurdu, Orta ve Doğu Karadeniz için de gayet iyi artık o beklenen saf kar görülebilir doyasıya, bozmadan güçlenerek gelsin inşallah
Amin inşallah
Anadolu takımı taraftarı olanlar beni anlayacaktır bir Rizesporlu olarak ben de dahil bu durumdan bütün "memleket takımını" tutanlar bezdi. Geçen hafta Rize-Fener maçı bu hafta Gs-Ads maçı ve bu yapılanlar her geçen yıl artmakta. Galatasarayın geçmişte Rizeye yaptıkları da malum Diagne'nin güreş müsabakası en unutulmazı. Bunun bütün Anadolu takımlarında da yaşandığını farkındayım. Madem bu Anadolu takımlarımızın iyi yerlere gelmesi istenmiyor bu arkadaşlar kendi aralarında lig kursunlar gitsinler 500 puan toplasınlar. Gittim babama sordum bu iş eskiden de böyle miydi diye her zaman böyle olduğunu söyledi. Türk futbolunun gelişmemesindeki en büyük sebep budur. Sen burada ittirmelerle kazanırsın ama Avrupa maçlarına gelince en kıytırık takım seni sahadan siler. Türk futbolu bu şekilde ancak geriye doğru gitmeye mahkum. Bu düzen değişir mi değişirse nasıl değişir onu da bilmiyorum.
Keşke sadece futbolda olsa bu durumlar Türkiye'de her yerde her kurumda bir liyakatsızlık var. Her yerde her zaman güçlü olan kazanıyor maalesef.
Tartışma falan yok normal ve seviyeli bir şekilde konuşuyoruz herkes kendi fikrini söyleyebilir. Sonuçta futbol konusu.
Ali koc oyunlari basladi penaltı 12 oluyor talimat Ali koctan geliyor gündem olmuşturma çabaları işte 😊😊
Adana Demirspor kendisi zaten büyük bir camia Ali Koç kim de Adana Demir'in çekilme kararına el atabilecek.