İstanbul radarı çok sağlam biz Zonguldakta saatlerdir güneşleniyoruz. Üstelik bizim üst seviye yani 500hPa daha sağlamdı.
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
İstanbul anadolu yakasında bir yerde şimşek çaktı radardan gördüm
-
Semih Ö. Daha yağış yok mu ya bitti mi sistem
-
Sistem istiyorsak böyle zonal rüzgarlar lazım
Öyle 25 e inip 2 gün sonra 40 a çıkıyorsa sistem değil sistemcik gelmez buda modellerin oynadığı bir oyun olur
2012 efsanesi 14-19 Ocak 2012 ve 28 Şubat 3 mart 2012 sistemleri çok akılda kalıcıydı
-
Doğru karar
Yerde hiç kar yok şu an sabaha karşı yağarsa bilmem tabi önlem amaçlı tatil ettiler muhtemelen
-
Zonguldak'ta okullar yarın tatil edildi.
-
Bugün öğlene doğru saat 11 gibi yakaladığımız kütle gibi bir kütle vurmadı burayı da tutucu kar alamadık. O saatler de yağan kar aşırı muazzamdı. Gökten resmen kar topu yağdı o saatlerde. Bakalım gece nasıl olcak durumlar kütleler devam ediyor.
-
Semih Ö. Kütle giriş yaptı ama öğlenki kadar kaliteli yağış yok. Saf kar değil tam anlamıyla sulu kar yağıyor.
-
Hocam sabah beri kar yağıyor yeri biraz tutup eriyo sürekli :(( nedeeen
Sıcaklık yetersiz çünkü
-
Birazdan cikacam su kutle vursa ne iyi olur
Windy hava radarından bakıyorum 25 dakika içinde kütle giriş yapıyor
-
AVM ye geldim kütleyi bekliyorum
Rüzgar şiddetlendi ötmeye başladı burda kütlenin sıyırma ihtimali var gibi umarım sıyırmaz çok iyi kütle
-
Saatlerdir şu kütleyi bekliyorum. Çok yavaş ilerliyor biraz daha güçlenerek girer umarım. Semih Ö.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Önce sulu kar başladı kütlenin iyice sokulmasıyla saf kafa döndü
-
Usta sen incivezde mi oturuyorsun
-
Zonguldak saf kara döndü kenarlarda tutma başladı araba üstlerinde akşama resim atarız
Kilimli de yağmıyor şimdi de deniz etkisi böyle bişey işte 😂