Her sene Zonguldak yarım metre almiyormu zaten bu sistemde alacağı için tartışmaya kapalı 😂
En son 2022 22 ocak sisteminde 80 cm aldı konumum mart sistemindede iyi kar aldık o sene ondan beridir tık yok.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHer sene Zonguldak yarım metre almiyormu zaten bu sistemde alacağı için tartışmaya kapalı 😂
En son 2022 22 ocak sisteminde 80 cm aldı konumum mart sistemindede iyi kar aldık o sene ondan beridir tık yok.
Bu tarihe dikkat doğulama ihtimali var veya kuzeyden sıyırma aynen ayın 16 sında olduğu gibi
Eren az biraz ağzını hayra aç yav
Hazırsanız sezonun en önemli ECMWF güncellemesine başlıyoruz...
Her şey bununla başladı Athena sen paylaşsan böyle olmazdı.
Ben ECMWF'de çalışıyorum. Saat 22.00 de hepsini beraber güncelleyeceğiz.
Orta doğu karadenizi vurur gibi
Samsun'u vurmasını isterim. Samsun konumu itibariyle çok iyi kütleler alamıyor. Anca böyle vortexlerle alacak ki yerlere iyi birikim yapsın.
Ula modelleri takip etmicem dedim beğeni atmaya diye geldim modelin paylaştığı sinoptiğe bak yav.. Değişmeden gelsin şu lütfen. Ötelenme falan olmasın.
mehmet civan ben bile burdayım sen nerdesin bu güncellemeyi kaçırdın mı yoksa
1 tane daha vortex patlar herhalde
Patladı gitti bile
Orta karadenize vorteks verdi
Hayır o bizim batı karadenizin 😂
Azor kaldırdı 🙃
😂
Trabzon’dan taşınmama ramak kaldı 😂
Güzelim şehirden taşınılır mı bee tam bir doğa harikası
Hocam yağış haritası bomboş sadce doğu bölgeler iyi yağış veriyor sebebi nedir
1030 YB var ondan dolayı ilk anda işi bozuyor ama doğuladı sanki
1030 işi bozuyor gibi
AO bir anda pozitife fırlamış yoksa 2017 mi?
ben dedigin tarihlere sistem beklyorum
Sistem 18 19 unda gelirse gelir cumartesi ise ayın 15 i hem sistem gelecekse 72 saat kalmış olur garantilemiş oluruz. Hem de ay sonunu o tarihlerde tam anlamıyla görmüş oluruz iyi olur. İnşallah gelir sistem