1030 işi bozuyor gibi
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
AO bir anda pozitife fırlamış yoksa 2017 mi?
-
ben dedigin tarihlere sistem beklyorum

Sistem 18 19 unda gelirse gelir cumartesi ise ayın 15 i hem sistem gelecekse 72 saat kalmış olur garantilemiş oluruz. Hem de ay sonunu o tarihlerde tam anlamıyla görmüş oluruz iyi olur. İnşallah gelir sistem
-
Ben sırf beğeni atmaya geldim takip etmeye değmez. Bence sende bırak hocam cumartesi ya da pazara kadar takip etmeye lüzum yok
ne idugu belirsiz bi yb geldi bir set cekti onune

-
gfs kazanacak
O da bir iyi bir kötü vererek gidiyor ayın 19 20 si için
-
Giden uçan daha bir şey yok
Şubat sonu mart başı beklenmeli sizin dediğiniz gibi bir kaç gün modele bakmaya gerek yok ECMWF oraları cumartesi günü ucundan görmeye başlar. Cumartesiye kadar modele bakıp moral bozmaya gerek yok. Hee bu önümüzdeki sistem gelirse o günde 72 saat kalmış olur ona daha garanti seviniriz. Artık bana kal gelmeye başladı.
-
Artık şubat sonu mart başını bekleyeceğiz gibi duruyor. Bir süre model takip etmemekte fayda var gibi.
-
Bu akşam yalan olduk maalesef
-
Senaryolar gayet güzel, biraz daha beklemek gerek bölge özelinde değil ülke geneli için diyorum bunu, inşallah yüz güldürecek görüntüler göreceğiz
Akşam güncellemesiyle bozdu yav
-
Eline emeğine sağlık Athena
-
11 . 2 . 2025 Akşam Ensembles GEFS 8. senaryosunun güncellemesini pc mobil onlara indirim derim ...
8 olduğuna emin misiniz hocam
-
Ben beğendim açıkçası yinede iyi ufak tefek düzeltmeler olur illa
YB bize doğru çok şişiyor gibi geldi o olmasa zaten sistem ömrü uzar gibi bence onun olması için de soğukların bize bölünerek gelmesi lazım soğuklarda çok şişik maalesef YB nin bölebileceği bir yer yok
-
Geç insede indi yine bişeyler YB çok şişik çünkü yukarıya yükselecek bir yer yok ama yine buna da şükür.
-
Devamında iner gibi duruyor bu arada
-
Çok sancılı bir süreç