Ben sırf beğeni atmaya geldim takip etmeye değmez. Bence sende bırak hocam cumartesi ya da pazara kadar takip etmeye lüzum yok
ne idugu belirsiz bi yb geldi bir set cekti onune
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen sırf beğeni atmaya geldim takip etmeye değmez. Bence sende bırak hocam cumartesi ya da pazara kadar takip etmeye lüzum yok
ne idugu belirsiz bi yb geldi bir set cekti onune
gfs kazanacak
O da bir iyi bir kötü vererek gidiyor ayın 19 20 si için
Giden uçan daha bir şey yok
Şubat sonu mart başı beklenmeli sizin dediğiniz gibi bir kaç gün modele bakmaya gerek yok ECMWF oraları cumartesi günü ucundan görmeye başlar. Cumartesiye kadar modele bakıp moral bozmaya gerek yok. Hee bu önümüzdeki sistem gelirse o günde 72 saat kalmış olur ona daha garanti seviniriz. Artık bana kal gelmeye başladı.
Artık şubat sonu mart başını bekleyeceğiz gibi duruyor. Bir süre model takip etmemekte fayda var gibi.
Bu akşam yalan olduk maalesef
Senaryolar gayet güzel, biraz daha beklemek gerek bölge özelinde değil ülke geneli için diyorum bunu, inşallah yüz güldürecek görüntüler göreceğiz
Akşam güncellemesiyle bozdu yav
Eline emeğine sağlık Athena
11 . 2 . 2025 Akşam Ensembles GEFS 8. senaryosunun güncellemesini pc mobil onlara indirim derim ...
8 olduğuna emin misiniz hocam
Ben beğendim açıkçası yinede iyi ufak tefek düzeltmeler olur illa
YB bize doğru çok şişiyor gibi geldi o olmasa zaten sistem ömrü uzar gibi bence onun olması için de soğukların bize bölünerek gelmesi lazım soğuklarda çok şişik maalesef YB nin bölebileceği bir yer yok
Geç insede indi yine bişeyler YB çok şişik çünkü yukarıya yükselecek bir yer yok ama yine buna da şükür.
Devamında iner gibi duruyor bu arada
Çok sancılı bir süreç
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Çok büyük bir değişim yok gibi duruyor.
Hocam Samsun'da durum ne olur tutma olasılığı varmı
Sistemi almamız kesinleşsin bilgi verilir. Son GFS güncellemesiyle tutma ihtimali elbette var.
Control ilerisi icin de fena ilerlemiyor. Azor Aradan Avrupa'ya dalip kutup yuksegini desteklerse ikinci dalga sistemden etkileniriz.
Şu Yb çok sokulmasa bize yağış hemen kesmez çok iyi olurdu ama işte