O 995 gelirse Türkiye'ye sıkıntı yaratır.
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Icon akşam sabaha göre daha iyi
Baya iyi hemde 144. Saatlerde sistemi sokuyor ülkeye özellikle 168 180 arası baya iyi.
-
O sistem gelecek yara yara inşALLAH bütün modeller sistem veriyor şu an sadece bazı ayrışmalar var o kadar gücü ve en çok nereleri etkileyeceği tam olarak belli değil.
-
Sıkıntı varmı Hocam
Endişeye mahal yok endişeye
-
Sahiller kar görecek mi bu sefer ?
Böyle gelirse kar görmek kesin
-
Siklon kaynakli cephesel yagislarda -10 sahillere gayet yeterli. Sonrasinda adam akilli fazla erime olmayan DEK istiyorsak en az -13 -14 lazim bunun icin de Azor destegi ve duzgun izobarlar lazim.
Rüzgar yönü ve atağın sibirya atağı olup olmamasına göre bu değerler değişir.
-
Eline sağlık Pandora
-
Merhaba üyelerin altında bulunan acemi üye üye usta üye gibi rozetler neye göre ve nasıl alınıyor acaba. site içinde aradım bununla ilgili bir veri ama bulamadım.
Bunun açıklandığj bir konu vardı ama şu an bende bulamadım. Whisper dayı siteye girince konusunu atar buraya
-
Bıktım şu Karadeniz de oluşan siklonlardan kırklareli sahillerinden artvin sahillerine kadar dek vursun her yere işte. İstanbul'un doğusunda siklon varken biz batı karadenizde güneşlenecez yine herhalde
-
İşin içinde şu an siklon olduğu için ve sıcak hava kütlesi olduğu için temp 850 hpa soğuklarının kıyılar için yeteri kadar şu anlık iyi olmadığı kanaatindeyim
-
GÜNCEL
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
2-3 gün daha beklemek lazım, heveslenmeyelim diyoruz da elde değil
çok kötü güncellemeler de görebiliriz hazır olmak lazım bunlara da sistem kuş bile olabilir sabırla izlemeye devamEskiden 144 168 de sistem görsek yara yara gelirdi. Şimdi hala heveslenemiyoruz ama bütün modeller sistem vermiş. Sadece belli başlı ayrışmalar var iyi kötü sistem gelecek bence her türlü
-
Batı Karadeniz için bence bundan iyisi zor olurdu, Orta ve Doğu Karadeniz için de gayet iyi artık o beklenen saf kar görülebilir doyasıya, bozmadan güçlenerek gelsin inşallahAmin inşallah
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Daha fazlası olsun
Aza tamah etmeyen çoğu bulamazmış sakin hocam 😂