Sıkıntı varmı Hocam
Endişeye mahal yok endişeye
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSıkıntı varmı Hocam
Endişeye mahal yok endişeye
Sahiller kar görecek mi bu sefer ?
Böyle gelirse kar görmek kesin
Siklon kaynakli cephesel yagislarda -10 sahillere gayet yeterli. Sonrasinda adam akilli fazla erime olmayan DEK istiyorsak en az -13 -14 lazim bunun icin de Azor destegi ve duzgun izobarlar lazim.
Rüzgar yönü ve atağın sibirya atağı olup olmamasına göre bu değerler değişir.
Eline sağlık Pandora
Merhaba üyelerin altında bulunan acemi üye üye usta üye gibi rozetler neye göre ve nasıl alınıyor acaba. site içinde aradım bununla ilgili bir veri ama bulamadım.
Bunun açıklandığj bir konu vardı ama şu an bende bulamadım. Whisper dayı siteye girince konusunu atar buraya
Bıktım şu Karadeniz de oluşan siklonlardan kırklareli sahillerinden artvin sahillerine kadar dek vursun her yere işte. İstanbul'un doğusunda siklon varken biz batı karadenizde güneşlenecez yine herhalde
İşin içinde şu an siklon olduğu için ve sıcak hava kütlesi olduğu için temp 850 hpa soğuklarının kıyılar için yeteri kadar şu anlık iyi olmadığı kanaatindeyim
GÜNCEL
2-3 gün daha beklemek lazım, heveslenmeyelim diyoruz da elde değil
çok kötü güncellemeler de görebiliriz hazır olmak lazım bunlara da sistem kuş bile olabilir sabırla izlemeye devam
Eskiden 144 168 de sistem görsek yara yara gelirdi. Şimdi hala heveslenemiyoruz ama bütün modeller sistem vermiş. Sadece belli başlı ayrışmalar var iyi kötü sistem gelecek bence her türlü
Batı Karadeniz için bence bundan iyisi zor olurdu, Orta ve Doğu Karadeniz için de gayet iyi artık o beklenen saf kar görülebilir doyasıya, bozmadan güçlenerek gelsin inşallah
Amin inşallah
Daha fazlası olsun
Aza tamah etmeyen çoğu bulamazmış sakin hocam 😂
Ecmwfe göre Kuzey kiyilar diz boyunu zorlar vortex vermiş marmarayada
Sizin için sevindim ama Allah belasını vermeye şu siklonun batı karadenizde güneşleniyoruz bunun yüzüne 😂