Snow Hound tarafından yazılan gönderiler

Gooollll Allahımm goolll

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Anadolu takımı taraftarı olanlar beni anlayacaktır bir Rizesporlu olarak ben de dahil bu durumdan bütün "memleket takımını" tutanlar bezdi. Geçen hafta Rize-Fener maçı bu hafta Gs-Ads maçı ve bu yapılanlar her geçen yıl artmakta. Galatasarayın geçmişte Rizeye yaptıkları da malum Diagne'nin güreş müsabakası en unutulmazı. Bunun bütün Anadolu takımlarında da yaşandığını farkındayım. Madem bu Anadolu takımlarımızın iyi yerlere gelmesi istenmiyor bu arkadaşlar kendi aralarında lig kursunlar gitsinler 500 puan toplasınlar. Gittim babama sordum bu iş eskiden de böyle miydi diye her zaman böyle olduğunu söyledi. Türk futbolunun gelişmemesindeki en büyük sebep budur. Sen burada ittirmelerle kazanırsın ama Avrupa maçlarına gelince en kıytırık takım seni sahadan siler. Türk futbolu bu şekilde ancak geriye doğru gitmeye mahkum. Bu düzen değişir mi değişirse nasıl değişir onu da bilmiyorum.

Keşke sadece futbolda olsa bu durumlar Türkiye'de her yerde her kurumda bir liyakatsızlık var. Her yerde her zaman güçlü olan kazanıyor maalesef.

Hocam kısmen beşiktaş mı :d aynı hakem aynı pozisyonda rafa silva ve al musratiye sarı kart gösterdi ve 2 oyuncuda cezalı duruma düştü.

Kısmen beşiktaş dememin sebebi o zaten beşiktaşa karşı bariz hakem hataları da yapılıyor. Ama beşiktaşın lehine de çok hakem hatası olduğu olmuştur.

Alginiz batsın be Gs 10 dakika hakisiz bir penaltı kazandı tamamm ama buna GS zaten ihtiyacı yok bu hakemler neye hizmet ediyor ne yapıyor anlamak zor

Hakemler Galatasaray'a Fenerbahçe'ye kısmen de Beşiktaş'a hizmet ediyor. Büyük camiaların imdadındalar her zaman. İki takımda birbirine sallıyor ama iki takımında birbirinden en ufak farkı yok. Galatasaray Adana Demir'i zaten yenerdi zaten lig sonuncusu ahları gitmiş vahları kalmış ayıptır bu yapılan. Bu ülkeye yabancı var hakemi de getirsen nafile. Bir işe yaramaz. Yapı baştan bozuk zaten. Biri çıkar yok yapı der biri çıkar başka bişey şimdi de çıksın Okan Buruk hakem konuşsun.

Galatasaray'ın bugün bile lig sonuncusuna karşı nasıl kollandığı gözler önüne serilmiştir. Penaltıyla alakası yoktu. Helal olsun Adana Demire sahadan çekilerek en doğrusunu yaptılar.