Azor tamamen bağı koparmadı hala
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Egeden 1010 geldi
-
Balkanlardaki yağışa bak efsane
-
Ya vezir olacağız ya rezil 17.15 deki indexler önemli
18-25 arası bir sistem olacak gibi gücü nasıl olur bilmem ama
-
GFS sıcak çıktı olduğu bariz gibi gefste güzel senaryo denemeleri olmuş. Diyagramlarda güzel gelmiş. Bir dahaki haftasonu belli olur.
-
Hoş geldin ustam
Vur kadehi ustam
-
Herkese Selamünaleyküm. GFS öğle güncellemesine buyrun abiler kardeşler
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
24-48-60 H, 500 hPa
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
biseye gore dememe gerek yok ne kadar diagram meteogram varsa gunluk bir cogunu takip ediyorum. bunun icin cok matah birsey olmaya gerek yokki butun veriler gunluk olarak dusuyor. ben ortalamaya bakarim. hic bir analizide takip etmem kendim analiz ederim karsilastiririm. sistem var arkadaslar. avrupaya kacarsa balkanlardan bize doner. sert bir sekilde kafkaslara inmedigi takdirde her zaman sansimiz var.
Eline sağlık cevap verdiğiniz için teşekkürler
-
kar haritalari her gun artacak
Neden öyle dediniz neye göre artacak sizce
-
İki modelde kötü gelmiş
-
Ömer in beklediği +16 yattı 😂 Nisanda gel Ömer
Sinan hoca adamla dalga geçtin şimdi gelebilir hemen buraya demek ki dalga geçmemek gerekiyormuş emin konuşmamak gerekiyormuş 😂
-
Hem ana çıktı hem kontrol en soğuk senaryo, sevindik ama bu da bi gerçekSenaryoların çok bir önemi yok bence ona bakarsak öğlen çıkan çıktıda daha soğuk senaryolar vardı. Akşam sonra böyle yaptı
-
GEFS’te bozulma var şimdide
Evet ya bende farkettim bir yerden alsak bir yerden bozulma oluyor.
-
Eline koluna sağlık Athena kış sezonu başından beri bir çok paylaşım yaptın emek verdin. Allah umarım emeklerinin karşılığını verecek sonu iyi bitecek.