Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
11 Ocak günü Balkanlardan giriş yapan soğuk havanın etkisiyle İstanbul'da önce yağmur olarak başlayan yağışların öğleden sonra saat 4 sularında karayelin de etkisiyle kara dönecek. Beylikdüzü ve Başakşehir gibi yüksek kesimler ilk örtüsünü aldıktan sonra temp850hpa da -12 derecenin 12 ocak sabahı iyice istanbula sokulmasıyla tüm İstanbul kara gömülecek. Soğuk ve yağışlı hava ayın 12 öğle saatlerinde doğuya ilerlerken başta Kocaeli Sakarya Düzce Zonguldak Bartın Kastamonu hattını ihya edecek. Kar yağışı deniz etkisiyle beraber 3 gün sürdükten sonra ayın 15 inde 1 gün boyunca yağışlar kesilecek ve güneş yüzünü gösterecek herkes bitti sanarken 16 sı öğlen saatlerinde kar tekrar başlayarak 17 akşam saatlerine kadar devam edecek. Orta ve doğu Karadeniz kıyılarında ise kar 15 ocak günü başlayarak 18 ocak akşamına kadar devam edecek.
-
Hayırlı sabahlar herkese
-
Ehemmiyet
(İyi ki bir konuyu hortlattım sabaha kadar kelime üretilmiş.)
-
00.00 bu çift saat 81 ilimize uğur getirsin ve bütün her yere top top kar yağsın inşALLAH. Herkese hayırlı geceler.
-
Şahsiyet
-
Refakatçi
-
Hazır yılbaşına yaklaşmışken Pascal Nouma'nın bir sözü var onu sizlerle paylaşayım....
"Yılbaşında sakın tombala oynamayın, ben de kötü bir anısı var."
-
Acımtırak
-
Zonguldak Diyagramı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Üzülürüm..
Üzülme boş yere, dönüş yok çaresiz
-
İçimizde sinan abi haksız çıksın diye sistem gelmesini istemeyenler var gibi
İçimizde ki İrlandalıları kovalım o zaman kalan sağlar bizimdir.
-
Benim kalbim bir 2012'yi bir de 2022'yi asla unutmaz zaten. Yıllar geçse de üstünden bu kalp sizi unutur mu be?
-
Kaynak vermişler mi

Kaynak Havaların Sesi Forumu Mistik Sinan dediler şok oldum.