Kanal D'de ocak ayının 9-10'u gibi İstanbul kar altında kalacak diye haber yapıldı şimdi. Sinan başkan kanal d ye sen mi yaptırtıyosun bu haberi 😂
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sanki düzelmiş dimi .
Düzelince AO nun -4 e düştüğünü tekrar görmesem iyiydi tabi
-
Bakalım yarın değişecek mi düzenleme ettim .
Değişmiş aynen 2024 yılı olmuş
-
akşama bakayım
Totem yapmaya devam ☺
-
Site içindeki veriler kısmındaki endexleri günceller misiniz en son sanırım 2021-2022 kışında güncellenmiş ben tıkladığımda 2021 yılı çıkıyor. Site içinden incelemek daha iyi Sinan
-
Moraller şu an için aşırı derece de bozuk
-
Herkesi model takibi için model sayfasına davet ediyorum.
-
Hayırlı sabahlar herkese
-

Kırmızı çizgilerden biri gerçekleşir
-
Senaryo 6
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Senaryo 12
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Senaryo 22
Senaryo 26 sinerjiye devam.
Gfs öğle güncellemesi başlamak üzere lütfen baştan sona takip edelim sadece hareketli saatler gelince model sayfasına gelmeyelim
-
Pek hayırlı bir sabah değil ama hayırlı sabahlar GFS gece ve sabah bizi mutsuz etti çünkü öğlen düzelse bar