Chatgptye bazı coinlerin fiyat tahminini sordum inanılmaz saçma cevaplar veriyor nasıl bu kadar kullanan var bu yapay zekayı anlamıyorum
Paradator diye bir fenomen var tia coin 180 dolar olacak diyor. Emin ol chatgpt daha akıllı cevaplar vermiştir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturChatgptye bazı coinlerin fiyat tahminini sordum inanılmaz saçma cevaplar veriyor nasıl bu kadar kullanan var bu yapay zekayı anlamıyorum
Paradator diye bir fenomen var tia coin 180 dolar olacak diyor. Emin ol chatgpt daha akıllı cevaplar vermiştir
ECMWF son yıllarda GFS'ye göre daha başarısız gidiyor. Normalde benimde ECMWF en beğendiğim modeldi senelerce ama son yıllarda GFS kendine döndürüyor ECMWF'yi.
Güncelleme sona ermiştir
Eline emeğine sağlık
Daha 10 gün var ayın 17 lerine bekleyip görelim sabah eco çıktısı nispeten daha iyiydi akşama göre
Güncelleme kimde ?
Oy oy oy neler oluyor neler Ege denizi coştu bu güncellemede
Salına da salına da gel hadi yavrum
Egede bişey gördüm sanki doğru mu değil mi doğru değil mi
Bu şekilde gelme imkanı %1 bile değil. Ayrıca Karadeniz dışında hiçbir yere yaramaz. Donacaksın ama kar diye gökyüzüne bakacaksın. Bir sistem olacak gibi gücü veyahut gelip gelmeme ihtimali için daha çok vakit var. Ama ortası yok bu Şubat ikinci yarının ya soğuk ya sıcak.
Neye göre %1 bile değil anlatta bilgilenelim
Maalesef sıcak senaryo sayılarında artış var kontrol ve gfs soğuk çıktı
Çok normal kaç güncelleme üst üste afrika verdi. Bence çok takılmamak lazım. Vade uzun 300 saatler ve üstünden bahsediyoruz.
Kontrol çıktısı fenaaa
İşte ben de ofun 10 dk gerisindeyim düşün ne kadar şanssız olduğumu 😂
Saadet de aynı ben gibi kar yağışını kendi bulunduğu konumdan görmek istiyor. Kara başka yere görmeye gitmek istemiyor.
Umut verici bir güncelleme oldu valla inancımız azalmıştı 4 5 güncelleme üst üste kötü geldiydi GFS. Bakalım senaryolar nasıl çıkacak diyagramlar nasıl gelecek. Bu arada wriscuttern ve Sahutt elinize sağlık
O kadar kuvvetli değil batıda sanki
Birazcık daha batılı gelirse daha iyi olur tabi ama senaryo güzel