Herkesi model paylaşım sayfasına bekliyorum.
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Model takibi bugünlerden sonra çok heyecanlı olacak. Site tahmincilerinden birisi kıyılar için ocak ilk yarı efsane potansiyelde bir sistem yok dedi diğeri ise aylar öncesinden 8 9 u işaret ederek 2017 benzeri olacak dedi. Bakalım neler olacak
-
Benim hayalim 2022 kışında saklı... Bir şarkı vardır eminim herkes biliyordur. Şarkı da der ki Yıllar geçse de üstünden bu kalp seni unutur mu daha 3 yıl geçti ama 13 yılda geçse unutulmaz 2022
-
Herkese günaydın hayırlı sabahlar
-
İnşallah dayı yaa parmaklarından bal damlıyor umarım çok mutlu olacağım bişeyler olur
-
Bu aralar hayatımda her şey üst üste geliyor ve bazı şeyler iyi gitmiyor. Bari kar yağsa da birazcık mutlu olsam.
-
Snow Hound gozun aydin geliyor birseyler. ozelikle 20 sinden sonra karadeniz bati kiyilrinida etkileyecek potansiyelde bir sistem olabilir
Hayırlısı bakalım inşallah gelir.
-
Havaların sesi ailesine biraz hafızalarımızı zorlatmak istiyorum. Geçmiş yıllarda modellerde çok iyi gözüküp son anda bozulup gelmeyen ve fiyasko olan sistemleri hatırlayanlarınız var mı?
Edit: Çoğu kişi belki 2018 diyecek ama Benim ki net şubat 2021'dir. 14 şubat civarları. Yakın bir tarih gözüküyor ama neredeyse 4 sene oldu. Tam 10 gün kar gösteriyordu modeller kar haritalaro efsaneydi ancak efsane olmasını beklerken tamamiyle rakım sistemi olup kestane olmuştur.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. GFS Öğlen güncellemesi başladı herkes bu konuya lütfen
-
gunaydin arkadaslar.
Günaydın
-
Bugün Zonguldakspor maçına gittim. Güzel bir kütle yakaladı Zonguldak yağış 5 dakika yağdı 15 dakika yağsa saha beyazlayacaktı. Onun dışında başka kütle yakalayamadık düzgün kütleler amasra kurucaşile taraflarını çok vuruyor.
-
Boludaa gerçekten güzel görüntüler oluşmuş Mart 2022 deki sisteme benzettim bi gecede güzel örtü bırakmıştı Snow Hound
Gerçekten öyle 2022 zaten efsane bir seneydi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hala yağıyor
Yağsın yağsın bir de iç kesim olduğu için kar yerden kolay kolay kalkmaz yağışlar devam edecek bir süre daha
-
Zonguldak'ı doğru dürüst deniz etkili kütleler vurmadı maalesef sabah 6 gibi graupel yağdı sadece az bişey Semih Ö.
-
Dayı kış başlamadan kara doydu valla 😂