İç kesimler için bir tane daha patlasın AB 😂
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam ben Eskişehir'de yasiyom ve yine kuru soğuk yiyecez gibi görüntü o
Patladı Ab az sabır
-
Bu kadar soğuk olması da iyi değil sanki yağış adına birşey yok yine şuanlik
Bu kadar soğuk olması gayet iyi. Genellikle ab soğuk tam içeriye girmeden patlıyor ve kıyı kesimler o yağışı yağmur olarak alıyor ama şu an soğuk üstümüze yatmış tepede de devasa soğuklar var şimdi bir ab patlarsa bütün kıyı kesimler o cepheyi yoğun kar alarak alır cephenin üstüne bir de dek yağışıyla rekor tazeleyebilirler
-
Batı Karadenizli olduğumdan buna da ateşlicem üzgünüm coğrafya kaderdir.

-
Üfff ABler patladı gitti...
-
Miraç kandiliniz mübarek olsun.
-
-
Arkadaşlar instagram hesabım hesabın kurallarımızı ihlal eden başka bir hesapla ilgili olabilir uyarısı ile haksız bir biçimde kapatıldı anlayan var mı nasıl açabiliriz?
Arkadaşlar yeni hesap açıp hesabıma iki gün sonra mavi tik aldım. Sonra mavi tiki alır almaz destek hattına başvurdum. Destek hattında konuşan arkadaş 48 saat sonra incelenmiş olur ve size bildirilir dedi ve tam 48 saat sonra hesabım tekrar aktif hale getirildi.
-
Hala mutabakat yok. Heyecanlı bir olay vadeye 2-3 gün kaldı hala bir bilinmezlik 😂
-
Gfs kaç güncellemedir batı karadeniz marmara arası dolaştırıyor. İcon ile Ecmwf dönmedi ama hala
ULL kısmında vorteks ihtimalini GFS'de göstermeye başladı. Bizim için kar konusunda en önemli kısım vorteksin mükemmel konumlanması.
-
Gfs ana çıktı en soğuk senaryo çıkacak muhtemelen bakalım devamı nasıl olacak
O mavi çizgi ne la öyle o nasıl yağış 😂
-
Ben diyagramları aşırı merak ediyorum uyumuyan biri zonguldak diyagramını karadeniz bölgesine atsın lütfen.
-
Kendinede kar yağışı aldınmı?
Yalovaya uzanan dek var mıydı? Bence yoktu,😂
-
Bi 200 saat daha devam edermiydi bu sinoptik?
Yavaştan aşırı soğuklar çekilmeye başladı model sonunda
-
Çağrı Erdal eline sağlık sen paylaş bence böyle devamlı 😂